Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti már éreztetek olyat hogy...

Barcamesssizozo kérdése:

Ti már éreztetek olyat hogy szerettek valakit de nem tudodhogy ő szeret?

Figyelt kérdés
ha igen válaszoljatok mert én egy lányra gondolok minden nap és nem tudom mit érez

2014. máj. 31. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ja , ilyen mindenkivel volt már, de igazából annyit tudnék mondani hogy tudd meg :D beszélj vele, ha nem ismered igazából akkor jelöld be , beszélgess vele majd hívd el sétálni , hívd meg egy fagyira/kávéra. ha nem utasít vissza akkor jó vagy nála, ha meg terel vagy nemet mond akkor meg tulteszed magad majd rajta, de ígyhogy csak vágyakozol így semmi nem lesz, cselekedned kell, am hány évesek vagytok /16 ra tippelek :D /
2014. máj. 31. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
jelöld be DAS:g mint a kutyák a területét vagy hogy?
2014. máj. 31. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt!Azt hittem szeret azt cumika volt!😄
2014. máj. 31. 10:15
 4/6 anonim válasza:

igen.. aztán addig bámultam amíg megkérdezte "jól érzed magad?" , de végül valamilyen csoda folytán mégis összejött

/azt hozzá tenném , hogy nem vagyok a szavak embere /

2014. máj. 31. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én fiúval vagyok így, gőzöm sincs hogy áll hozzám.
2014. máj. 31. 16:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm főleg a kettesnek
2014. jún. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!