Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is szerencsém van...

Szerintetek is szerencsém van egy ilyen ritka őszinte fiúval?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedek pasikkal 99%-a jól adja el magát, ismerkedésnél csak jót mond magáról, rosszakat teljesen elfelejti, pedig tudjuk nincs tökéletes ember, de minden pasi undorító módom ön-marketingezi magát.

Viszont megismertem egy fiút, aki meglepő módon, rengeteg rossz tulajdonságát elmondta az ismerkedés elején, először néztem, de aztán rájöttem hogy ritka őszinte fiúval van dolgom, egy csoda, őszintén elmondja minden hibáját, nem árul zsákbamacskát.

2014. aug. 9. 11:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Márpedig egy átlagos randi valóban kicsit olyan, mint egy állásinterjú... Legalábbis a férfi szemszögből. Nem is értem, hogy miért kötöttél bele, hiszen te magad írtad le az ön-marketing szót.
2014. aug. 9. 14:01
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

Atyaég, nagyon összefújta a szemetet a szél ennél a kérdésnél! Kicsit sajnállak, kérdező... :D

Egyébként ha tényleg csak annyiról van szó, hogy felvállalja a hibáit, és nem ostorozza, temeti magát, akkor nagyon is szerencséd van vele.

Nagyon is férfiként lehet tekinteni az ilyen emberre - legalábbis én előbb tudnék, mint egy önfényezőre.

Én sosem kedveltem az olyan férfiakat, akiknél megjelent az "állásinterjú-effekt" a randin. Amikor még szingli voltam, és kerestem a párom, kifejezetten elkeserített ez az ön-marketingezős, törtető, húspiacos jelleg.

2014. aug. 9. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!