Miért olyan nehéz olyan lányt találni, akivel már tök jól el lehet hülyülni is meg órák hosszákat tudunk együtt dumálni, hülyésekedni, viccelődni, nekem nincs szerencsém, hogy csak egy lányt találtam eddig, akivel így éreztem igazán jól magam eddig?
Figyelt kérdés
A legtöbb lány ilyen unalmas, szinte mindig én szórakoztatom őket és van, aki érti is a humort van, aki meg még azt sem, aki érti is hiába nevet rajta, magától nem tud hasonlókat mondani, hogy én is jól érezzem vele magam, olyan egyhangú az egész, én szórakoztatom a lányt, ő meg kb semmit sem tesz hozzá. Aztán persze belém szeretnek, de én meg nem tudok semmit sem érezni irántuk és én vagyok a szemét fiú megint. A vicc, hogy van egy lány, akivel ilyen jól elbarmolunk, erre ő csak barátnak tart, én meg vele úgy érztem tudnék mást is elképzelni végre. Szóval, kéne egy másik hasonló lányt találni, de belegondolva, hogy eddig sem voltak jó tapasztalataim, nem igazán van mit remélni. A csajok úgy látom a külsejükre helyezik a hangsúlyt, mintha a a külsővel bármit elérhetnének. Nekem ez így kevés, csak egy átlagos nap látok legalább 20 lányt, aki bejön külsőre, ez kevés, hol a jellem, a személyiség, az egyedi stílus, humor, szöveg stb.2014. júl. 28. 01:42
1/5 anonim válasza:
Megpróbálod, földre kerülsz, majd megújult erőből újra megpróbálod, és ez addig így megy, míg meg nem találod az igazit. Nem szabad feladni.
2/5 anonim válasza:
Mert a fiúk jobbak!:)
Feri/57(meleg)
3/5 anonim válasza:
Na basszus, irigylem a helyzeted :D Én eddig 5 csajnál próbálkoztam be, nagyon jól elbeszélgettem velük én is, szórakoztattam őket minden, csak én alapból többet akartam mindegyiknél, aztán amikor lezártuk a kapcsolatot egymással akkor egyik csak mondta hogy nagyon hiányzok neki, másik meg talán sírt is (nem biztos, barátnője mondta). Most bocsi hogy válaszba kérdezek, de szerintetek ha belsőmmel megfogok egy lányt átlagos kinézettel, akkor lehet belőle több is?
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?:)
Amúgy megértelek,de elég sok fiú is ilyen.. :/
5/5 anonim válasza:
na tessék.. én meg még ilyen sráccal nem találkoztam.
mindenki csak untat, vagy éppen ők hagynak ott engem mert nagy dumás vagyok.
talán majd egy következő életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!