Tegnap hazafele jöttem a barátnőmtől, és balesetet szenvedtem a saját hibámból. Most ki ábrádulhatott belőlem?
Árokba borultam, nagy sebesség, fáradság, figyelmetlenség stb. Szerencsére nekem nem lett bajom. A kocsi kapott, de sokkal jobban érdekel, hogy a barátnőm vajon mit gondolhat most rólam, mekkora egy balfék vagyok.
Rengeteget vezettem már, kamionnal is sofőr voltam sokáig. Soha nem volt balesetem...most kész..magam sem tudom hogy sikerült ezt így...
A lányt 1 hete ismerem. második talink volt, és éppen kimondtuk, hogy akkor mi járunk most.
A baleset után előbb a segítséget hívtam, majd egyből őt, hogy hogy jártam és mi történt. Nagyon aranyos volt, sajnált, és úgy érezte az ő hibája.
Azóta is beszélünk, nyugtatgatott teloba, viszont én tökre elásottnak érzem magam most. Mit gondolhat rólam?
A kocsi most nem érdekel..nagyon régóta vágyom egy kapcsolatra, és nem szeretném elszúrni vele!
23/F
21/L
ő is ezt mondta, hogy félt, meg mi lenne nélkülem msot vele...(lehet korai ez így, de jó volt hallani tőle)
ma is többször írta már, bele sem mer gondolni, mi lett volna, ha komolyabb bajom lesz..:(
Nem lesz semmi baj, ez valóban baleset volt, sőt neki kellett volna egy kicsit féltsen, s olyasmiket mondania, hogy: vezess óvatosan ha fáradt vagy, de ezt még mondhatja később is.
Úgy örülök neki, hogy végre egy komoly srácot itt írni, hogy legszívesebben megölelnélek téged :).
ilyenért miért ábrándulna ki?
és egyébként rohadt jól csinálod mert az lenne szánalmas ha most elkezdenél másra mutogatni, hogy nem is a te hibád meg így meg úgy meg az árok jött ki eléd meg stb :D
beismered, hogy te hibáztál és ez nem egy hátrányos tulajdnoság szóval még talán nőttél is a szemében
pacsi :D
köszönöm, hogy így ismeretlenül is kialtok mellettem!
nincs szépíteni a dolgon...én rontottam el. az a szerencsém tényleg, hogy szembe nem jött senki, másnak nem okoztam sem testi, sem anyagi kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!