Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki tisztában...

Van itt olyan aki tisztában van saját szépségével, mégsem ribizli és ismerkedne? :-)

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányoknak nagyon magasak az elvárásaik.
2014. jún. 18. 14:37
 2/8 anonim válasza:
igen, en tisztaban vagyok vele (ezt nem bekepzeltsegbol mondom), es az elso valaszolonak sajnos igaza van.
2014. jún. 18. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
én nem vagyok egy tál eper, de egész jó vagyok:)
2014. jún. 18. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
#2-es neked például milyen legyen egy pasi, hogy megüsse a mércét? :) Csak kíváncsiságból :)
2014. jún. 18. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:

# 4:

Ez engem is érdekelne, de kérlek ne általánosságokat mondj, hanem konkrétan egy személy tulajdonságait sorold fel aki bejön neked. Kérlek.

2014. jún. 18. 14:49
 6/8 anonim válasza:

osztom az első véleményét

Hmm ne legyen ronda, hanem átlagos arc normalis, igényes öltözködés, alkalomnak, évszaknak, időjárásnak megfelelő, legyen nálam magasabb, sportos, ne legyen se kövér, se sovány, inkább kicsit izmos, de nem kell, h izompacsirta legyen, ne legyen hófehér, de fekete sem, szem, haj párosítás mindegy, csak legyen összhang, belsőre: intelligens, humoros, őszinte, hűséges, megbízható, határozott, férfias, tudjon szeretni, szeresse az új dolgokat

2014. jún. 18. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hogyha pasi elvárhatja a nőtől, hogy jól nézzen ki, akkor ez fordítva is elvárható. És ez még csak a külső része.
2014. jún. 19. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
A jó kinézet szubjektív. Én szépnek találhatom azt, aki más szerint csak átlagos.
2014. jún. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!