Szerintetek is szerencsém van egy ilyen ritka őszinte fiúval?
Mikor ismerkedek pasikkal 99%-a jól adja el magát, ismerkedésnél csak jót mond magáról, rosszakat teljesen elfelejti, pedig tudjuk nincs tökéletes ember, de minden pasi undorító módom ön-marketingezi magát.
Viszont megismertem egy fiút, aki meglepő módon, rengeteg rossz tulajdonságát elmondta az ismerkedés elején, először néztem, de aztán rájöttem hogy ritka őszinte fiúval van dolgom, egy csoda, őszintén elmondja minden hibáját, nem árul zsákbamacskát.
"Ez a túlzott őszinteség is csak egy statiégia."
És meg kell hagyni nem rossz stratégia :) Valóban a férfiak 99% csak jót mond magáról, nem hülye a fiú az tény el lehet érni jó eredményeket, amint látjuk :)
Az, hogy szerencséd van-e valakivel, majd úgy 5-10 év kapcsolat, esetleg együttélés alatt derül ki.
Most egyelőre azt tudod megítélni, hogy amit eddig láttál belőle, az szimpatikus, vagy nem. Ha szimpatikus, akkor jó.
Azért kíváncsi lennék azokra a rossz tulajdonságokra.
Egyébként kérdező, köszönöm szépen több mint 4,5 éve élek boldog párkapcsolatban, szeretjük egymást.
nem értem miért olyan furi ez... ez lenne az alap, nem?
sok boldogságot nektek!
15:
"A legjobb barátod lehet belőle, de kapcsolat nem esélyes, mert ahogy egyre többet fogsz tudni róla, úgy egyre kevésbé tudsz majd rá férfiként gondolni. Tapasztalatból mondom, ez mindig így van. Akik ilyenek vagyunk, pont ezért vagyunk bajban, mert nem megy az a bizonyos önmarketing."
Köszönöm, szuperül fogalmaztad meg :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!