Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is szerencsém van...

Szerintetek is szerencsém van egy ilyen ritka őszinte fiúval?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedek pasikkal 99%-a jól adja el magát, ismerkedésnél csak jót mond magáról, rosszakat teljesen elfelejti, pedig tudjuk nincs tökéletes ember, de minden pasi undorító módom ön-marketingezi magát.

Viszont megismertem egy fiút, aki meglepő módon, rengeteg rossz tulajdonságát elmondta az ismerkedés elején, először néztem, de aztán rájöttem hogy ritka őszinte fiúval van dolgom, egy csoda, őszintén elmondja minden hibáját, nem árul zsákbamacskát.

2014. aug. 9. 11:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
Minden ember ezt csinálja, a lányok is. A fiú valószínűleg nagyon önbizalom-hiányos.
2014. aug. 9. 11:58
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos az a helyzet lányok,hogy ez mind a ti hibátok.Az elvárásaitok az egekben,de az önértékelésetek pont ellentkező irányban van.

Ismerkedés során csak sablonokat tudtok előrántani a cilinderektekből.

2014. aug. 9. 12:00
 3/22 A kérdező kommentje:

"A fiú valószínűleg nagyon önbizalom-hiányos."

Így is lehet fogalmazni, de ez inkább őszinteség.

Ha valaki meglepően nagy őszinteséggel rendelkezik, akkor miért kell negatívan beállítani, hogy lehet ekkora irigység az emberekbe................

2014. aug. 9. 12:01
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

"Lakva ismerszik meg az ember."

A fontosabb tulajdonságait nem az ismerkedés elején fogod megismerni, sok más is van, amiket neked kell kitapasztalnod.

Megértem, ha tetszik, hogy ilyen őszinte volt a fiú, kinek ne tetszene. Plusz pont jár neki. :)

2014. aug. 9. 12:08
 5/22 -=Koldus=- ***** válasza:
78%
Legyél őszinte pl egy állásinterjún. Kíváncsi vagyok hány cég alkalmazna, ha megtudná a hibáid és egyéb tulajdonságaid.
2014. aug. 9. 12:09
 6/22 anonim ***** válasza:
54%

Úgy tapasztaltam hasonló esetekben, hogy azok a férfiak, akik rögtön az elején felsorolnak rengeteg rossz tulajdonságot, később semmit nem fognak azért tenni, hogy kicsit alkalmazkodjanak, változzanak egy kapcsolathoz, ők nem csiszolódnak a másikhoz. Hátradőlnek a fotelben és azt mondják: mit akarsz, már az elején elmondtam mindent, így választottál, így fogadj el.

Viszont ők már nem biztos, hogy elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

Mindenesetre ha már ilyen őszinte volt, jól fontold meg, hogy a felsorolt rossz tulajdonságokat teljesen el tudod-e fogadni.

7/22 anonim ***** válasza:
55%

Ha őszinte az a baj, ha nem őszinte az a baj.

https://www.youtube.com/watch?v=xgGw4bux_q4

8/22 anonim ***** válasza:
Attól még lehet hogy nem jössz ki vele, egy kapcsolathoz az öszinteségre is szükség van,de egészen sok másra is.
2014. aug. 9. 12:13
 9/22 A kérdező kommentje:

"Legyél őszinte pl egy állásinterjún. Kíváncsi vagyok hány cég alkalmazna, ha megtudná a hibáid és egyéb tulajdonságaid."

Nagyon szomorú, hogy neked az ismerkedés egy állásinterjúval azonos, amikor ott csak racionalitás van, profitszerzés céljából. Jó érzelem teljes kapcsolataid lehetek így....... Grat.

2014. aug. 9. 12:14
 10/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez a túlzott őszinteség is csak egy statiégia.
2014. aug. 9. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!