Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is ciki? 16L

Szerintetek is ciki? 16L

Figyelt kérdés

Rem kicsi labam van. Alig 22cm ami azt jelenti hogy alig 35-36os a labam.T.T Emelle meg torpe is vagyok, ezert nagyon sokan piszkalnak, hogy olyan vagyok mint egy ovis vagy alsos. Pedig en errol aztan vegkepp nem tehetek.

De...szerintetek is gaz? Cipoket altalaban az ebay-rol szoktam rendelni, "korean fashion"-osokat. Ugyanis ott legalabb nem csak gyerek cipo van a meretemben..

2014. aug. 9. 05:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bombanő vagy. Semmi gond ezzel, csak valamiért túl sok divatmagazint nézel. Te olyan típusú csaj vagy, aki 15 év múlva is vadító csaj lesz, azok meg akiket most látsz magad körül már rég múltidő lesznek...

Ne aggódj sokan rád fognak mozdulni.. Néhány év múlva még én is! :D :D

37F

2014. aug. 9. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Dr cuki lehetsz :))

Szetem ha egy lány ilyen típusú:)

16/F

2014. aug. 9. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem baj mi fiúk imádjuk az alacsony lányokat egyébként hány éves vagy ?
2014. aug. 9. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

13-as: te hányas voltál értő-olvasásból általánosban??? :D :D :D

kérdező: Simán jó csaj vagy és megnézlek fürdőruha nélkül is bármikor. ;) ;)

2014. aug. 9. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Paraszt!

Tudod, telóról elég nehéz írni-.-

2014. aug. 9. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
15: Írni.. ok, de olvasni nem tudtál! :D :D :D :D
2014. aug. 10. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:

152 cm vagyok és 33-mas lábam van :D Szerinted? Soha nem volt még belőle problémám, kivéve a cipővételnél :D

A piszkálókkal meg próbálj ne foglalkozni, bár tudom nehéz. Engem is hívnak törpének, minilábnak stb-nek de poénra veszem. Nah meg sokan nem is rossz szándékkal mondják :)

2014. aug. 11. 22:13
 18/20 lili-anna válasza:
Én kb 154 centi vagyok és 37-es cipőket hordok nagyrészt. Egyébként szerintem nem ciki az sem, ha tényleg a gyerek osztályon vásárolsz, mert néha ott még ezerszer jobb dolgokat lehet találni, mint a felnőtt cuccok közt, szóval ne izgulj. Én is gyerekosztályon vettem a legújabb cipőmet, pedig állmomban sem gondoltam volna, hogy közel húsz évesen erre a sorsra fogok jutni, de ez is bekövetkezett.
2014. aug. 11. 22:16
 19/20 anonim válasza:

Szerintem nem ciki.

nekem 42 lábam van ezért alig találok jó cipőket sok cég nem is gyárt ekkora női cipőket.És magas is vagyok ami nem olyan jó a legtöbb helyes fiu kiseb nálam. :(

neked jó mert a kevésbé magas fiúkkal is jól mutatsz, de az se gáz ha magas a palid . Szerintem jól jártál

2014. aug. 11. 23:34
 20/20 I am God ***** válasza:
Scitec JUMBO a megoldás
2014. aug. 12. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!