Szerintetek is ciki? 16L
Rem kicsi labam van. Alig 22cm ami azt jelenti hogy alig 35-36os a labam.T.T Emelle meg torpe is vagyok, ezert nagyon sokan piszkalnak, hogy olyan vagyok mint egy ovis vagy alsos. Pedig en errol aztan vegkepp nem tehetek.
De...szerintetek is gaz? Cipoket altalaban az ebay-rol szoktam rendelni, "korean fashion"-osokat. Ugyanis ott legalabb nem csak gyerek cipo van a meretemben..
Szerintem meg bombanő vagy. Semmi gond ezzel, csak valamiért túl sok divatmagazint nézel. Te olyan típusú csaj vagy, aki 15 év múlva is vadító csaj lesz, azok meg akiket most látsz magad körül már rég múltidő lesznek...
Ne aggódj sokan rád fognak mozdulni.. Néhány év múlva még én is! :D :D
37F
Dr cuki lehetsz :))
Szetem ha egy lány ilyen típusú:)
16/F
13-as: te hányas voltál értő-olvasásból általánosban??? :D :D :D
kérdező: Simán jó csaj vagy és megnézlek fürdőruha nélkül is bármikor. ;) ;)
Paraszt!
Tudod, telóról elég nehéz írni-.-
152 cm vagyok és 33-mas lábam van :D Szerinted? Soha nem volt még belőle problémám, kivéve a cipővételnél :D
A piszkálókkal meg próbálj ne foglalkozni, bár tudom nehéz. Engem is hívnak törpének, minilábnak stb-nek de poénra veszem. Nah meg sokan nem is rossz szándékkal mondják :)
Szerintem nem ciki.
nekem 42 lábam van ezért alig találok jó cipőket sok cég nem is gyárt ekkora női cipőket.És magas is vagyok ami nem olyan jó a legtöbb helyes fiu kiseb nálam. :(
neked jó mert a kevésbé magas fiúkkal is jól mutatsz, de az se gáz ha magas a palid . Szerintem jól jártál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!