Szerintetek is ciki? 16L
Figyelt kérdés
Rem kicsi labam van. Alig 22cm ami azt jelenti hogy alig 35-36os a labam.T.T Emelle meg torpe is vagyok, ezert nagyon sokan piszkalnak, hogy olyan vagyok mint egy ovis vagy alsos. Pedig en errol aztan vegkepp nem tehetek.
De...szerintetek is gaz? Cipoket altalaban az ebay-rol szoktam rendelni, "korean fashion"-osokat. Ugyanis ott legalabb nem csak gyerek cipo van a meretemben..
2014. aug. 9. 05:10
1/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, milyen magas vagy? :D
2/20 Tregereth válasza:
Ha alacsony vagy, jó, hogy nem lesz mamutlábad, nem is mutatna arányosan a tested többi részéhez képest. Különben sem értem, hogy lehetne ciki az, amiről nem tehet az ember.
3/20 A kérdező kommentje:
148cm vagyok.
Es koszonom a valaszokat.
2014. aug. 9. 05:30
4/20 anonim válasza:
Nem ciki, a az alacsony lányok alakja sokkal jobb
6/20 anonim válasza:
Én 190 cm vagyok, feleségem 150. Mi is a gyerekosztályon vásárolunk :)
Nekem nem ciki.
7/20 anonim válasza:
Nekem meg 39es...az sem olyan nagy:)
16f
8/20 anonim válasza:
Engem is mindig azért cikiznek, hogy kicsi a lábam. Pedig 36-37..mellesleg a 158cmhez nem tudom hová lenne nagyobb ?? Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. :)
9/20 anonim válasza:
engem meg azért mert nagy...44-45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!