Ötletek hogyan szerezzek baratokat, vagy arra hogy normalis ferfit?
Sziasztok. Iszonyatosan maganyos vagyok. Egyedul elek, 1 normalis baratnom vam o is ki ment nemetorszagba. Nagyon rossz. Normalis férfit sem talalok aki megbecsulne es komolyak lennenek a szandekai. Vannak otleteitek esetleg?
21/L
#15: Talán ne csak bulikban ismerkedj, másrészt meg esetleg oda is elmennek normálisabb emberkék is, csak őket nem veszitek észre, ahogyan legtöbbször a való életben sem. Olyankor rendszerint jön mindenféle kifogás, hogy "jaj, hát nekem nem jön be" stb., csak éppen sokan abba nem gondolnak bele, hogy ők sem világszépék esetleg, meg nekik is vannak hibáik, és inkább örülniük kellene, hogy egy normálisabb, átlagosabb srác keresi őket. Csak "érdekes" módon nagyon sok "átlagos" lánynak még véletlenül sem jönnek be az "átlagos" fiúk, fanyalognak, holott inkább bele kellene gondolniuk abba, hogy vajon ki fog esélyt adni pl. egy mindentől és mindenkitől félő, sehová sem járó, önbizalomhiányos, folyton picsogó lánynak. Éppen ezért nem értem, hogy miért kell kapásból lerázni valakit, aki nem szépfiú, de legalább esélyt adna a másiknak.
Az általánosításról meg csak annyit, hogy pl. itt is több tucat lánnyal leveleztem, normális stílusban, néhánnyal hónapokon keresztül, hogy elnyerjem a bizalmát, de 99%-ban ugyanúgy jártam: elhajtottak. Élőben kb. ugyanez ment, pedig nem cicababákhoz mentem oda, és nem is bunkó módon próbálkoztam. Furcsa mód a nők többsége is azt hirdeti magáról, hogy nem kalandot keres, neki elég egy átlagos, normális, rendes pasi, de ha ott van, akkor mindent kitalálnak, hogy "nem jön be", "csak barátként tudok nézni rá", "kedves, tehát nyalizik" és hasonlók. Egy idő után rohadtul fárasztó tud lenni ez az egész, ki lehet égni benne, és értelmetlennek tűnik az, hogy keresgéljük azt az egy embert, akivel esetleg az egész életünket le tudnánk élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!