Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ötletek hogyan szerezzek...

Ötletek hogyan szerezzek baratokat, vagy arra hogy normalis ferfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Iszonyatosan maganyos vagyok. Egyedul elek, 1 normalis baratnom vam o is ki ment nemetorszagba. Nagyon rossz. Normalis férfit sem talalok aki megbecsulne es komolyak lennenek a szandekai. Vannak otleteitek esetleg?

21/L

2014. aug. 8. 22:46
1 2 3
 11/22 Galaxis. ***** válasza:
0%
Normális férfit? Miért mennyi normális nő van? Menj és sportolj valamit addig is lefoglalod magad és a teremben találkozhatsz sok szép pasival. Egy ötlet!
2014. aug. 8. 23:07
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy ilyen lánynak adtam volna már esélyt, annak ellenére is, hogy kiderült, hogy pl. ultrazárkózottak, nem tesznek önmagukért semmit, és elvben normális, átlagos pasi kell nekik, de amikor közeledni próbáltam, egytől egyig leráztak, pedig nem vagyok se buta, se istentelenül ronda. Sopánkodtak, hogy nekik milyen rossz, de nem tettek semmit azért, hogy jobb legyen, ha képet küldtem, fanyalogtak, egyesek konkrétan megmondták, hogy nem jövök be nekik, vagy nem szóltak semmit, csak amikor felvetettem a találkozás gondolatát, akkor álltak elő valami hülye kamu szöveggel, hogy miért nem. Pedig megbecsültem volna őket, és ők sem voltak olyan hű, de nagy számok, úgyhogy ennyit erről. Nem téged akartalak megsérteni, mert nem is ismerlek, csak sokat csalódtam azokban, akik "normális, átlagos" pasit akartak.
2014. aug. 8. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
13-assal egyetértek, nálam Ugyanez, pedig nekem még lenne is mire vernem a nyálam (jól nézek ki, egyetem, többféle hangszeren játszom, szorult belém kultúra, de kb nem érek vele semmit, mert csak a bunkó tahókra buktok, nekem már nincs türelmem a mgadfajta siránkozó nőkhöz).
2014. aug. 8. 23:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is játszottam két hangszeren (bár már régen vettem elő őket, de ettől függetlenül is zenélek), kb. 4-5 nyelven beszélek (a magyaron kívül), állítólag kedves, türelmes vagyok az emberekkel és jó humorom van, nem is keresek rosszul, de valahogy csövesekkel és az alkoholistákkal előbb leállnak a lányok.
2014. aug. 8. 23:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Fiùk én nem is értem hogy ismeretlenben miért kell mindenkit álltalánosìtani. Amugy nagy igazságokat írtok met tenyleg nagyon csùnyán eldurvult a világ. De ez a férfiakra is igaz. Nincs hol normalisan ismerkedni sem valojaban mert pl el mesz egy buliba az emberek 80%a kalandokat keres..ugyh ennyit errol
2014. aug. 8. 23:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Merre lakol? :P

2014. aug. 9. 01:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor sokszor megdugtak a kaland kedvéért kérdező :)
2014. aug. 9. 07:43
 18/22 anonim ***** válasza:
13.vagyok. Azért álatalánosítok, mert ez az általános. Az általános szó nem Mindenkit jelent csak egy nagyobb réteget Tudtommal. Akinek nem inge...
2014. aug. 9. 09:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#15: Talán ne csak bulikban ismerkedj, másrészt meg esetleg oda is elmennek normálisabb emberkék is, csak őket nem veszitek észre, ahogyan legtöbbször a való életben sem. Olyankor rendszerint jön mindenféle kifogás, hogy "jaj, hát nekem nem jön be" stb., csak éppen sokan abba nem gondolnak bele, hogy ők sem világszépék esetleg, meg nekik is vannak hibáik, és inkább örülniük kellene, hogy egy normálisabb, átlagosabb srác keresi őket. Csak "érdekes" módon nagyon sok "átlagos" lánynak még véletlenül sem jönnek be az "átlagos" fiúk, fanyalognak, holott inkább bele kellene gondolniuk abba, hogy vajon ki fog esélyt adni pl. egy mindentől és mindenkitől félő, sehová sem járó, önbizalomhiányos, folyton picsogó lánynak. Éppen ezért nem értem, hogy miért kell kapásból lerázni valakit, aki nem szépfiú, de legalább esélyt adna a másiknak.

Az általánosításról meg csak annyit, hogy pl. itt is több tucat lánnyal leveleztem, normális stílusban, néhánnyal hónapokon keresztül, hogy elnyerjem a bizalmát, de 99%-ban ugyanúgy jártam: elhajtottak. Élőben kb. ugyanez ment, pedig nem cicababákhoz mentem oda, és nem is bunkó módon próbálkoztam. Furcsa mód a nők többsége is azt hirdeti magáról, hogy nem kalandot keres, neki elég egy átlagos, normális, rendes pasi, de ha ott van, akkor mindent kitalálnak, hogy "nem jön be", "csak barátként tudok nézni rá", "kedves, tehát nyalizik" és hasonlók. Egy idő után rohadtul fárasztó tud lenni ez az egész, ki lehet égni benne, és értelmetlennek tűnik az, hogy keresgéljük azt az egy embert, akivel esetleg az egész életünket le tudnánk élni.

2014. aug. 9. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:
19: csak az idődet pazarlod. Nem fogja megérteni.
2014. aug. 9. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!