Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek fiú barátokat? Eddig ha úgy viselkedtem egy fiúval, mint egy lány baráttal, akkor az agyára mentem. (lelkizés stb. ) Ha úgy viszonyultam hozzá, mint fiúhoz, akkor nyomulásnak vette.
"nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének"
Úgy, hogy nem feltétlen szeretnének többet. Hihetetlen, mi? :D
Én lány vagyok, és a problémám pont az, hogy fiúk közül még az is csak havernak képes tekinteni, akinek a legkevésbé kéne. Legalábbis azt erősen kétlem, hogy 5-10 emberből mind azért számol be a szoknyaügyleteiről, hogy féltékenységre ébresszen, és ennek érdekében olyan messzire elmegy, hogy az orrom előtt össze is jön az illetővel... lehet velem vitatkozni. (Magamról tudom, hogy nagy részüktől semmit nem akarok, köszönöm szépen.)
Kérdező, csak azért, mert "jó és hasznos érintkezni az ellenkező nemmel" szerintem fölösleges erőltetned a dolgot. A fiúkkal való kijövés titka a személyiség (részleges) maszkulinsága, azaz nem árt, ha nem testesíted meg a női sztereotípiákat minden téren. Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy szabadon elbaromkodsz velük. A probléma csak az, hogy a leírásodból nem tűnsz éppen erre természeténél fogva hajlamos típusnak. Persze én nem tudhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!