Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szülés a világ legfájdalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szülés a világ legfájdalmasabb dolga, akkor hogy bírhatja ki egy 14 éves lány is?

Figyelt kérdés
Vagy még fiatalabbak is... És nem csak most, hanem az ókorban is.

2013. nov. 10. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
úgy hogy nő. a nők sokkal többet képesek elviselni mint azt a férfiak gondolják.
2013. nov. 10. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
Édes istenem -.-
 3/17 anonim ***** válasza:
9 éves is szült már.
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
Egyrészt nem a világ legfájdalmasabb dolga, másrészt már az ókorban is ismertek fájdalomcsillapító módszereket, harmadrészt a női test erre van kitalálva.
2013. nov. 10. 09:34
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Mert a nők keményebbnek akarnak látszani. De ha arról van szó, hogy ki cipelje a kanapét akkor nem nagyon jelentkeznek
2013. nov. 10. 09:35
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
4: szültél már?
2013. nov. 10. 09:36
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

e bodottá e ööé bodottá.

nem maditati padota, he a mitulá.

ne MÁTÉÉÉÉ

2013. nov. 10. 09:37
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

Bár pasi vagyok de soha nem hittem, hogy az lenne a világ legfájdalmasabb dolga. Nehogy már rosszabb legyen mint egy középkori kínvallatás vagy egy nyílt törés, porctörés (pl térdkalács). Persze biztos teljesen más típusú fájdalom de nem egy nő szült már egymaga a fürdőszobában is és a saját lábán jött ki. Szóval azért maradjunk már reálisak és felejtsük el ezt a feminista baromságot miszerint a szülésnél nincs fájdalmasabb.

Igaz mint mondtam, én pasi vagyok...

2013. nov. 10. 09:51
 9/17 anonim ***** válasza:
kockamedüzzacsipés
2013. nov. 10. 10:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Fogadok, hogy férfi a kérdező :D

Hát ezért. Mert a nők megcsinálják, amit kell, nem nyivákolnak, hogy biztos fáj :D

2013. nov. 10. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!