Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szerezzek fiú barátokat?

Hogyan szerezzek fiú barátokat?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és szeretnék fiú barátokat, nem azért hogy majd szerelembe essünk, csak valahogynekik olyan más a gondolkodás módjuk. Nameg egyszerűen imádokfiúkkal beszélgetni. Nem járok sehova el, csak suliba... De most nyáron?

2014. aug. 2. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Privátáradatra készülj..
2014. aug. 2. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
akár itt is próbálkozhatsz, annak ellenére, hogy veszélyesen nagy annak a valószínűsége, hogy olyanba botlasz, aki két-három üzenetváltás után már a nemi szervéről fog képeket küldözgetni.
2014. aug. 2. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
légy undorító.
2014. aug. 2. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Bárhol szerezhetsz, akár itt is.
2014. aug. 2. 18:29
 5/12 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkozok, én még bulizni is járok, de buliba meg nem igazán barátokat keresnek a pasik... pedig velük jobban el lehet beszélgetni néha:D
2014. aug. 2. 18:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Szinte csak sulis köreim vannak! Mert nemjárok sehova...
2014. aug. 2. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én pl, lány barátokat keresek. Írom a kizáró okokat: fiatal vagy hozzám, túl messze laksz, ha meg közel, nem akarsz találkozni. Ha ezek nem lennének, szívesen barátkoznék veled, de mivel ebből kettő biztosan igaz, így nagyon sajnálom. F
2014. aug. 2. 18:44
 8/12 anonim válasza:
és mennyi idős vagy, kérdező? :)
2014. aug. 2. 18:48
 9/12 A kérdező kommentje:
13 vagyok(ezért sem szeretnék "pasizni")
2014. aug. 2. 18:53
 10/12 anonim válasza:

"Fiú vagyok 29, és szeretnék lány barátokat, nem azért hogy majd szerelembe essünk, csak valahogy nekik olyan más a gondolkodásmódjuk. Nameg egyszerűen imádok lányokkal beszélgetni. Nem járok el sehova bár az is jó lenne, munkám miatt sem találkozom ilyen emberekkel és persze az is fontos hogy pozitív énképpel rendelkezzen... De hogyan?"

Ez nekem nagyon hasonló vagy én vagyok hülye???

2014. aug. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!