Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátokat?
Nem vagyok gátlásos, se visszahúzódó,szeretek emberekkel lenni és jól elbeszélgetek velük.. Iskolában, azon kívül egész nap itthon ülök és sehova se megyek valamiért.
Főként az érdekelne hogy hogyan kezdjek el eljárni, haverkodni iskolán kívül, hogy kerüljek bele a közösségbe.
Plusz vajon miért lehet az hogy tök jól kijövök az emberekkel,de engem soha sehova nem hívnak el? A válaszokat előre is köszi. 18F
te haver ... most komolyan megjelölted kulcsszónak azt hogy darth vader...???? és még ezek után kérdezed?:DDD
amúgy tudják , hogy ki se dugod az orrod.. minek hívjanak el úgy is fölösleges..
amúgymeg ha úgy érzed h tényleg bírnak téged, nyugodtan kérdezz rá, hogy mehetsz -e velük..
vagy kérdezz rá rafináltabban , hogy hol vagy mikor?
és ha jó fej a válaszolgatás után megkérdi h akarsz-e jönni.:)
ennyi idösen már, ha nem mentél kb sehova, akkor talán azért nem hívnak, mert gondolják, úgyse mennél... de nem biztos
járjál el, de vigyázz, mert sokan így esnek túlzásokba... ne akarj egyböl belecsöppenni mindennek a közepébe, egyre több helyre fognak elhívni
vagyis a fiúknál kb így megy, úgy vettem észre :)
Sok oka lehet..
Nálam pl az hogy nem vagyok egy hullámhosszon a mostani osztályommal.. Amúgy próbáltak már hívni, de nem is akartam menni velük - persze osztálykirándulás, szalagtűző megvolt, de akkor sem szeretek érdemtelen társasággal menni.
Poénból hívtak már amúgy, de az olyan, hogy nem komoly.. Inkább oda megyek "bulizni", ahol tudom, hogy nem megtűrt személy vagyok.
Hogy fogom ezt elérni? Jövőre egyetem, ott nemigen lesz ebből probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!