Ötletek hogyan szerezzek baratokat, vagy arra hogy normalis ferfit?
Sziasztok. Iszonyatosan maganyos vagyok. Egyedul elek, 1 normalis baratnom vam o is ki ment nemetorszagba. Nagyon rossz. Normalis férfit sem talalok aki megbecsulne es komolyak lennenek a szandekai. Vannak otleteitek esetleg?
21/L
Ne! Ne kezdjük el, hogy nincs egy normális férfi!
Rengeteg van. Én és a barátaim is azok vagyunk. Az más tészta, hogy normális férfi normális nőknek kell, akiből kevés van.
Nem is biztos, hogy normális pasit keresel. Sőt biztos vagyok benne!
Az a baj, hogy többé kevésbé átérzem a dolgot, ha gondolod írj rám
20f
Női nyelven a normális nem azt jelenti, amit hétköznapi értelemben.
Nőknél a normális a jópasiii akinek csak ők kellenek. Belső meg csak annyira számít, hogy ne szarjon a járdára az esti sétánál.
Mindjart valaszolok mindenkinek, sokan ìrtatok köszönöm! :)
Bàr azért még annyit h látatlanba ne ìtélj, a normalis alatt azt értem hogy komoly kapcsolatot akarmert tudni illik a mi korosztalyunkban mar nem nagyon akarnak a fiatalok komoly kapcsolatot legalabbis ez volt a tapasztalat de halaistennek vannak kivetelek :) Fogok valaszolni mindenkinek, azert mert nem 1 perc alatt valaszolok attol meg nem kell vadulni " ìrtam neki b*szik valaszolni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!