Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ötletek hogyan szerezzek...

Ötletek hogyan szerezzek baratokat, vagy arra hogy normalis ferfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Iszonyatosan maganyos vagyok. Egyedul elek, 1 normalis baratnom vam o is ki ment nemetorszagba. Nagyon rossz. Normalis férfit sem talalok aki megbecsulne es komolyak lennenek a szandekai. Vannak otleteitek esetleg?

21/L

2014. aug. 8. 22:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Miért van az, hogy én mindig normális vagyok a lányokkal, nem nézek ki rosszul, de egyik lánynak se vagyok az esete?
2014. aug. 8. 22:48
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Ne! Ne kezdjük el, hogy nincs egy normális férfi!

Rengeteg van. Én és a barátaim is azok vagyunk. Az más tészta, hogy normális férfi normális nőknek kell, akiből kevés van.

Nem is biztos, hogy normális pasit keresel. Sőt biztos vagyok benne!

2014. aug. 8. 22:53
 3/22 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy többé kevésbé átérzem a dolgot, ha gondolod írj rám

20f

2014. aug. 8. 22:54
 4/22 ASOT ***** válasza:
2-esnek azért igaza is lehet akár.
2014. aug. 8. 22:55
 5/22 Mokledor válasza:
0%
A tökéletes sem fog eljönni soha mindíg azzal kell beérni ami van.
 6/22 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül a dologgal én sem találok normális férfit pedig normális lánynak tartom magam és normális férfit keresnék én is...
 7/22 anonim ***** válasza:
Minden nézőpont kérdése. Normális férfi vagyok mégse kellek senkinek. Normálisnak gondolod magad mégse kellesz senkinek. Lehet mégse vagyunk normálisak... Lehet hülyék vagyunk, de nekünk ez a normális nekem meg sok volt a bor...
2014. aug. 8. 22:58
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Női nyelven a normális nem azt jelenti, amit hétköznapi értelemben.

Nőknél a normális a jópasiii akinek csak ők kellenek. Belső meg csak annyira számít, hogy ne szarjon a járdára az esti sétánál.

2014. aug. 8. 23:00
 9/22 A kérdező kommentje:

Mindjart valaszolok mindenkinek, sokan ìrtatok köszönöm! :)

Bàr azért még annyit h látatlanba ne ìtélj, a normalis alatt azt értem hogy komoly kapcsolatot akarmert tudni illik a mi korosztalyunkban mar nem nagyon akarnak a fiatalok komoly kapcsolatot legalabbis ez volt a tapasztalat de halaistennek vannak kivetelek :) Fogok valaszolni mindenkinek, azert mert nem 1 perc alatt valaszolok attol meg nem kell vadulni " ìrtam neki b*szik valaszolni"...

2014. aug. 8. 23:04
 10/22 anonim ***** válasza:
zsák a foltját :) ha ez megnyugtat.
2014. aug. 8. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!