Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Alakulhat ez jól vagy ne...

Alakulhat ez jól vagy ne éljem bele magam, mert túl szép, hogy igaz legyen?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy fiatalemberrel aki első benyomásra képek alapján nem igazán volt szimpatikus. Írt és mivel nem vagyok bunkó válaszoltam neki. Ebből az alakult pár nap leforgása alatt, hogy szinte reggeltől estig kommunikálunk, vagy neten vagy telefonon. A telefonbeszélgetések is van mikor óráig tartanak. Lesz randi de kicsit aggaszt, hogy csalódás lesz , elmúlik ez a "varázs" ami kialakult.Napról napra egyre jobban kedvelem és érzem azt a bizonyos bizsergést pedig nem vagyok egy "könnyen érzelembe esős típus" főleg meg nem így .Nem értem , hogy hogy tud érzelmeket kiváltani belőlem úgy valaki,hogy nem volt személye kontakt még köztünk. Félelmetes.... :)))
2014. aug. 7. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Köszönjük az esti mesét. Most akkor írd le, hogy mire vagy pontosan kíváncsi.
2014. aug. 7. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
:))) --Hogy létezhet ez hogy kezdek érezni vagy csak túlgondolom a dolgot és személyes találkozás kell ahhoz, hogy érzelmek alakuljanak ki? --Hogy van e valakinek hasonló tapasztalata, hogy alakulhat e ilyen netes dologból ki jó dolog, mert az ilyen neten ismerkedős sztorikból még mindig negatív történeteket hallottam ..jó lenne valami pozitívat is :))))
2014. aug. 7. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
En hallottam tok jokat is. Ismerek valakit akik eleg jol birtak
2014. aug. 8. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!