Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől van az, hogy egyes nők...

Mitől van az, hogy egyes nők népszerűbbek más nőktől?

Figyelt kérdés
Ismerek olyan lányokat,akik nagyon szépek,okosok is,kedvesek is,de észre sem veszik őket.Ismerek viszont olyan nagyszájú lányokat,akikért mindenki oda van.Hiába átlagos külsővel rendelkeznek mindenki oda és vissza van értük.Ez hogy lehet? Kisugárzás vagy az csak egy nagy kamu?

2014. aug. 7. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Íme a bizonyíték, hogy nem minden a külső. Mindenkinek mások az igényei, és aszerint keres magának társaságot. Ez van...
2014. aug. 7. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kisugárzás, több az önbizalmuk, jó a beszélőkéjük. Ezek sikerhez vezetnek.

Irigylem azokat az embereket, akik bármiről tudnak beszélni és rögtönözni. :)

2014. aug. 7. 17:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Én is,de a kisugárzásodon nehéz változtatni nem?

Nehezebb,mint a külsőn sokkal szerintem.

2014. aug. 7. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert neked tetszenek, még nem biztos, hogy a fiúknak tetszik. Érted?
2014. aug. 7. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
nagyszájúnak lemegy a torkáig.Egyébként mert domináns lány a többi felé kerekedik.ÉS az okos/tanult szép lányokkal nyalatja a cipőjét.És ez vonzó grr.
 6/11 anonim ***** válasza:
egy érett, intelligens, beszédes és életvidám, mosolygós lány átlagos külsővel sokkal vonzóbb, mint egy gyönyörű, modell alkatú, de szellemileg éretlen, visszahúzódó, gátlásos csaj
 7/11 A kérdező kommentje:

Ők is intelligensek,akikre gondoltam,csak van amelyik nagyon önbizalomhiányos,van amelyik szorong stb...

Kedves válaszoló,olyan lányokra gondoltam,akik már túlsúlyosok,de népszerűek,nekem ezzel semmi bajom nincs,sőt jó dolog,de ha egy csendesebb lányon van súly felesleg nem népszerű lesz,hanem még be is szólnak neki.

Vagy olyan külsejűre,akinek az arca nem az a tipikus szépség,ha csendesebb lenne,valószínűleg le se kakilnák...

Csak azt nem értem, hogy a kisugárzáson hogy lehet javítani? vagy rontani? Az,hogy hogy látszódik valakin ha önbizalomhiányos?Görbén jár,lehajtja a fejét?

2014. aug. 7. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elmegy szépen pszichológushoz. Ezek a problémák nem csak a nőkre igazak, hanem a férfiakra is. Ha látszik rajta, hogy meg van magával elégedve és vidám, akkor máris jobban észreveszik a kandúrok. Még akkor is, ha egyáltalán nem előnyös a külseje.
2014. aug. 7. 18:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog ez.De ha valaki beképzelt,akkor az meg pont,hogy taszító lesz,mint aki egészségesen magabiztos,nem kedves utolsó?
2014. aug. 7. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Én utálom ha valaki beképzelt, de szerintem erre nem is utaltam. A magabiztosság nem ezt jelenti. Vagy elbeszélünk egymás mellett?
2014. aug. 7. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!