Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nőktől kérdezném?

Nőktől kérdezném?

Figyelt kérdés
Ha egy nő a közelemben folyamatosan félreigazítja a haját szabadon hagyva a nyakát, akkor az szimpatizálást jelent, vagy önkéntelen viselkedés? Nyilván ez emberfüggő, de én totálian nem értek a nőkhöz.
2014. máj. 2. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
a nőkben megvan az, hogy akaratlanul is fel akarják kelteni a férfiak figyelmét, mert szeretik a figyelmet
2014. máj. 2. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát én ezt orhadtul nem szándékosan csinálom...
2014. máj. 2. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nonverbáli kommunikáció, szabad a nyaka, tehát védtelen feléd, magyarul nyitott a közeledésedre. Tudat alatti. A másik a hajrakosgatás, haj végének tekergetése...
2014. máj. 2. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Én zavaromban szoktam.
2014. máj. 2. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki a haját csavargatja,annak szexuális gondjai vannak.(vagy kielégítetlen,v épp be van izgulva)
2014. máj. 2. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha egyébként nem úgy van a haja, valszeg miattad csinálja, de lehet belelogott az arcába, vagy melege volt. A haj tekergetést és fogdosást sokan zavarukban csinálják, bár én azért, mert szeretek játszani vele, és bekunkorodnak a puha tincsek:)
2014. máj. 2. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam abszolút pótcselekvés, unalmamban szoktam csinálni, semmiféle szexuális üzenete sincs.
2014. máj. 2. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Kezd el csavargatni a haját Te. Ha hagyja,akkor tetszel neki. 23/l
2014. máj. 2. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Tehát ha zavarában tekergeti, akkor is azért tekergeti a haját mert tetszel neki és ezért van zavarban.
2014. máj. 2. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Én mondjuk szándékosan csinálom - legtöbbször. Néha csak azért, mert belelóg a szemembe, de ez a ritkább.
2014. máj. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!