Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik azért nem kezdeményezn...

A pasik azért nem kezdeményeznek, mert "félnek" a nőktől?

Figyelt kérdés

a női reakciótól, viselkedéstől, hogy megalázó szituba kerülnek, hogy visszautasítják őket, ....

ezért nem kezdeményeznek a pasik?

Egyáltalán honnan tudjátok, kinél érdemes és kinél nem próbálkozni?

2014. febr. 3. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha ezt meg kell kérdezned akkor semmit sem tudsz!

"Egyáltalán honnan tudjátok, kinél érdemes és kinél nem próbálkozni?"

hány éves vagy?

2014. febr. 3. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
2014. febr. 3. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Van, aki fél a kudarctól, meg sokszor már eléggé unjuk, hogy a lányok (tisztelet a kivételnek) gyakorlatilag esélyt se adnak egymás megismerésére, képtelenek normálisan kommunikálni, és sokszor ők maguk se tudják, hogy mit akarnak. Ha elsőre nem jön be nekik valaki, akkor a többség azonnal lepattintja, még az átlagos, értelmesebbnek tűnő lányok is ezt csinálják. És ha folyamatosan ezt kapod, akkor egy idő után úgyis ráunsz, mert azt mondod, hogy minek kezdeményezz, ha semmi értelme.
2014. febr. 3. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Én már nem kezdeményezek. Ha akar valamit majd ő kezdeményez! Ezt kellene minden férfinak tenni és majd felébrednének! Nem volna annyi vissza utasítás!
2014. febr. 3. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen pontosan a reakcióktól meg ilyenektől félünk és talán annál kezdeményezünk akikben jobban bízunk stb...
2014. febr. 3. 20:49
 6/12 anonim válasza:
szerintem arra gondol, hogy honnan tudjátok, hogy merjetek-e kezdeményezni, h a lány visszautasít vagy sem..
2014. febr. 3. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de sok lányra nincs ráírva, hogy kezdeményezést fogadna-e. Magyarul ha nem jeleznek, akkor nyilván nem fogok úgy tekinteni rájuk. És igen, a szitu is általában elég cikis, tehát az ember nem szívesen megy bele.
2014. febr. 3. 20:56
 8/12 A kérdező kommentje:

szóval akkor kezdeményezzen a lány/nő azt mondjátok.

Akkor kérdezem: A nők szerintetek nem félnek ugyanúgy azoktól, amitől ti is az ismerkedésnél?

Gondolom ti is lepattintotok egy csajt, ha nem jön be nektek, de ha fordított a szitu, akkor már a csaj a hibát, a nők tehetnek mindenről.....

De szerintetek nem ciki, ha egy nő kezdeményez? Ha aztán a srác kibeszéli a haverjaival, mi volt, ... az is marha ciki ám

2014. febr. 3. 21:01
 9/12 ASOT ***** válasza:
igen egyenesen be vagyok sz***arva tőlük , így alapból ha odamegyek lefújom paprikaspray-vel aztán utána tárgyalunk.
2014. febr. 3. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk én speciel az "átlagos" lányokat kedvelem, sok olyannak adtam volna esélyt, akik nem voltak világszépék, lelki sérültek is esélyt kaptak volna, mindhiába. És nem a lepattintásról van szó, hanem arról, hogy (tisztelet a kivételnek) még beszélgetni se vagytok hajlandóak, mintha nehezetekre esne, vagy nem tudom. Arról nem is beszélve, hogy hány lány nyafog csak ezen az oldalon amiatt, hogy ő senkinek se kell, aztán meg kiderül, hogy irreálisan magasak az elvárásaik, és átlagos, szürke nyuszi létükre a 10/10-es álompasit várják, hogy majd csak úgy bekopogtat hozzájuk. Amúgy meg még mindig "elvárás", hogy a férfi kezdeményezzen, kevés lány kezdeményez, ezért a miénk a nagyobb kockázat.
2014. febr. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!