Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik azért nem kezdeményezn...

A pasik azért nem kezdeményeznek, mert "félnek" a nőktől?

Figyelt kérdés

a női reakciótól, viselkedéstől, hogy megalázó szituba kerülnek, hogy visszautasítják őket, ....

ezért nem kezdeményeznek a pasik?

Egyáltalán honnan tudjátok, kinél érdemes és kinél nem próbálkozni?

2014. febr. 3. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%

A ferfiak nem felnek a noktol, csak a lagymatag pasik, fiuk, akik nem is felnek, hanem inkabb lustak valamit is tenni. Tisztelet a kivetelnek.

Vagy arra jatszanak, hogy "a csak majd azt hiszi, hogy felenk vagyok es akkor o kezdemenyez, es odaig lesz ertem."

es nem kell tenniuk semmit.

Mellesleg az ide irogatok 70%-a azt se tudja, hogy hogyan kellene egy lanyt meghoditani, osszetevesztik a bunkosagot a hatarozottsaggal es nem is figyelnek arra, amit a masik nem mond.

2014. febr. 8. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem a nőktől félnek,hanem bizony a megaláztatásoktól,visszautasításoktól.Ráadásul ha folyamatosan csak visszautasítást kapsz és nem kapsz pozitív visszajelzést,megunod az egészet.

Hiszen hiába próbálkozol,az eredménye semmi lesz,és ebbe bizony hamar bele lehet fáradni,majd idővel ebből alakulnak ki a gátlások,önbizalomhiány,félénkség és hasonlók.

Gondolj bele egy olyan srácra,akire egy lány se mondja hogy jól néz ki vagy legalább kapna egy esélyt bármelyiktől,csak az elutasítást kapja.Szerinted utána ő hogy érzi magát?És itt nem 2 napról van szó,hanem sok évről is akár.Én 7 éve próbálkozom,nulla eredménnyel.

A lehetőségeimhez képest próbáltam mindent kihasználni,javítottam is már sok dolgon,de már a gátlások a félénkség miatt bajban vagyok sokszor.

Ez van,ezek kialakulnak az emberben ha nincs egyáltalán semmi sikerélményük,még a legapróbb sem.

2014. febr. 8. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!