Manapság már a 20on éves pasik sem kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Azt tudom, a kis tiniknél már fordítva van a dolog;
de egyetemista közegben is egyre inkább azt látom, h csak várnak, hogy a lány kezdeményezzen,
Szóval már ez a korosztály is ennyire elkényelmesedett? Nincs semmi 'vadászösztön' már a pasikban?
2014. jan. 31. 18:59
1/36 anonim válasza:
Ha nincs vad,alszanak a vadászok is.
2/36 anonim válasza:
lehet hogy csak te nem kellesz egyiknek se, de tudom hogy körülötted forog a világ és tökéletes vagy
3/36 anonim válasza:
Egy csupafiú közegben nem is hányzik.
4/36 A kérdező kommentje:
ne gondold, h beképzelt vagyok;
és nem körülöttem forog, ..
az egy dolog, hogy mondjuk én nem tetszem valakinek, de nem rólam van szó, hanem általánosságban látom hogy nem kezdeményez a nagy többség
2014. jan. 31. 19:04
5/36 anonim válasza:
Lehet csak megunták a kétes jeleket és a sok visszautasítást, mint én.
6/36 anonim válasza:
A felszínes nők nem túl kapósak és az egyetemisták nagy része olyan.
7/36 anonim válasza:
Cseréljünk egy kicsit! ;)
Most te szerzel meg engem.
8/36 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy az egyetemisták felszínesek?
szerintem meg a szakmunkás vagy iskolázatlanok a felszínesek, mert csak az érdekkapcsolatokra mennek
2014. jan. 31. 19:12
9/36 anonim válasza:
hahh és még nem hiszed hogy körülötted forog a világ :') ha már ilyen rohadt tökéletes vagy akkor szeress bele magadba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!