Manapság már a 20on éves pasik sem kezdeményeznek?
Azt tudom, a kis tiniknél már fordítva van a dolog;
de egyetemista közegben is egyre inkább azt látom, h csak várnak, hogy a lány kezdeményezzen,
Szóval már ez a korosztály is ennyire elkényelmesedett? Nincs semmi 'vadászösztön' már a pasikban?
Az egyetemisták szerintem is azok, mert elég gyakran lenőzek azokkal, akik nem azok vagy nincs felsőfokú végzettségük. Persze újfent tisztelet a kivételnek. De sokan azért akarnak diplomát, mert "ciki" ha nincs és ez már gáz szerintem. :)
No de a kérdésre válaszolva. Én huszonéves vagyok, pontosabban 23 és nem kezdeményezgetek csak úgy akárkinél, aki csinos. Ha nem érezteti, hogy lenne esélyem, akkor nem csinálok magamból hülyét. De amúgy meg ha tetszek neki, jelek helyett megmondhatja egyenesen is. Ekkor Ő kezdeményez. Miért lenne kifejezetten a fiú/férfi dolga? Szerintem az tegye, aki akar valamit a másiktól - mivel többnyire kezdetben nem kölcsönös a vonzalom ugye. Szóval bárki léphet elsőnek.
Az egyetemista csajok 90 százaléka nagyképű, bunkó, azt hiszi, hogy ő körülötte forog az univerzum. Ilyen nőknél minek kezdeményezni?
Továbbá ha nincs tökéletes arcod, tested akkor nem vesznek emberszámba, ha próbálkozol akkor pedig vagy porig aláznak, vagy hülyének néznek, vagy a szemedbe hazudnak. Ilyen nőknél minek kezdeményezni?
Nem vagyunk elkényelmesedve, hanem elegünk van a bunkóságaitokból.
inkább te vagy aki hibátlannak hiszi magát, de örülhetsz, jó felpontozták a válaszod;
utoljára írom, nem rólam szól a kérdés, hanem egy bizonyos korosztályról, azon belül pedig egy társadalmi szintről, aminek én egy rohadt picike darabja vagyok...
amit te képtelen vagy felfogni, és az idiótaságodat nyomatod folyton
"De sokan azért akarnak diplomát, mert "ciki" ha nincs és ez már gáz szerintem. :)"
Egyetemistaként is egyet kell ezzel értenem. Arról nem is beszélve, hogy minden hülyét felvesznek.
"
Az egyetemisták szerintem is azok, mert elég gyakran lenőzek azokkal, akik nem azok vagy nincs felsőfokú végzettségük. Persze újfent tisztelet a kivételnek. De sokan azért akarnak diplomát, mert "ciki" ha nincs és ez már gáz szerintem. :)
"
most kötekedésnek fog tűnni, de mind1, mert csak támadtok folyton.. :/
hát tény és való, vannak beképzeltek, de azért egy műszaki diplomával megértem, hogy az valaki, azért keményen meg kell dolgozni, az egyetem nem láblógatás ahogy sokan hiszik
kivéve ha valaki bölcsész szakos, na az egy röhej, ott a semmire adnak, vagy inkább kapnak diplomát;
nem tudom kedves válaszolók, ki mennyire járatos az egyetemi közegben, de nem jobban beképzeltek az emberek a többieknél;
hoyg minden hülyét felvesznek, az csak egy dolog, de a hülyék ki is peregnek az első-második félévben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!