Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság, miért nem kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság, miért nem kezdeményeznek nálam a lányok?

Figyelt kérdés
Emlékszem amikor 13-14 éves voltam,mindig udvaroltak nekem a lányok,volt aki szerelmes leveleket írt nekem,szóval helyes srác voltam :D De nem nagyon izgatott akkoriban ,az együtt járás,szóval nem volt a kapcsolat egy hosszú távú.Majd amikor mentem középsuliba ,akkor magasabb ,izmosabb meg sármosabb lettem ,de akkor meg akartam kapcsolatot,de a lányok kezdeményezései ne volt ,olyan közvetlen,csak telefonon ,meg msn ismerkedtünk meg stb.,de ez nem jött be,mert a személyes talikat jobban kedveltem.Ezek után elhatároztam,hogy elkezdek ,majd hódítani.:D De volt,egy kis bökenő nem nagyon volt bátorságom kezdeményezni,a tapasztalatlanságom miatt ,és ez most is ,így van.De néha-néha sikerül eljutnunk ,egy állandó kommunikációs szintre ,de akor vagy a lány a félénk ,vagy én.Legnagyobb problémám a kezdeményezés ,túl sokat streszelek ,azon ,hogy milyen indokkal menjek oda egy lányhoz ,jobb lenne megint ha ők kezdeményeznének :D
2012. nov. 21. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Mert a az a fiú dolga,te görög isten..
2012. nov. 21. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ez,mert többségük a határozott,domináns férfiakat szereti.
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha te kezdeményeznél?

Ja hogy nem vagy bátor?ez van öcsi

4/11 anonim ***** válasza:

Oké, jól van. :D

Mindenkinek az a legnagyobb próblémája.

5/11 anonim ***** válasza:

Korbácsolj meg, korbácsolj meg, te Adonisz!

Ebből is látszik, hogy a kislányok felnőttek, és rájöttek, hogy nem vagy egy főnyeremény. ;)

2012. nov. 21. 19:32
 6/11 TOMAtm ***** válasza:
gyakorold,beszélgess velük,keresd a társaságukat h oldottabban viselkedj ha majd békát kell dumálnod a választott csaj hasába.az h nem mennek oda azért van mert gyerekként még nincs olyan gátlás bennük.biztos most is sok lánylak tetszel,csak már félnek odamenni,félnek az elutasítástól.neked kell lépned.
2012. nov. 21. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert gyereknek jobban néztél ki, esetleg a kislányok ideáljának jobban megfeleltél.
2012. nov. 21. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert akkor még Te és a lányok is gyerekek voltatok. Ma már egy felnőtt lány nem repül a szádba sült galambként. Meg kell érte dolgoznod!

Te is a sírók közé tartozol. ha férfi vagy tégy is úgy.

2012. nov. 21. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Ahogy téged sem izgatott akkoriban a dolog, úgy akkoriban őket sem. Az még nem igazi fiú-lány interakció volt. Egyébként velem is ez volt/van, meg szerintem minden fiúval.

Annyi a lényeg, hogy legyél partner a színjátékban. A lányok azt akarják, hogy meghódítsák őket, aki érzelmeket kelt bennük, majd odalép hozzá, ledönti az ágyra és végigcsókolja a testét, majd kielégíti.

Ennyi. Azért utasítják el a határozatlan fiúkat, mert ott folyamatosan megy a "most így jó? Akkor ezt csináljam? Vagy inkább azt? Vagy neked hogy jobb?", semmi tökösség.

2012. nov. 21. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
ha még te sem mersz kezdeményezni, pedig te vagy a fiú, a te dolgod lenne, akkor mégis hogy várod ezt el a lányoktól? :D
2012. nov. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!