Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hódítani, babonázni manapság egy lányt hatalmas kedvességgel, szeretettel?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a pasi nem olyan szép, de hatalmas kedvességet mutat pl az első randin, törődést ad és mutatja nézésével, beszédével, hogy nagyon szereti a lányt. Ez mennyire lehet hatásos, hogy az esetleges lányt megszerezd, még ha a lány elsőre csúnyának is tartja a fiút2012. nov. 21. 11:26
1/12 anonim válasza:
Én most egy olyan sráccal találkozgatok, aki külsőre átlagos. Nem csúnya, de nem mondom rá elsőre, hogy hűű, de jóképű, vagy de jól néz ki. Egy átlagos alkatú, inkább jóképű, de átlagos arcú pasi. És ezen kívül teljesen jófej, humoros, intelligens, egészséges önbizalma van, ami mindig pozitív tulajdonság. A kedvencem viszont tényleg az, hogy nagyon kedves dolgokat mond nekem. Persze, van egészséges piszkálódás és beszólogatás is, de ez csak a humorát bizonyítja. És ezek alapján, tudod, máris jóképűbbnek tűnik a szememben, mint amikor legelőször találkoztam vele, mert akkor : hm, semmi extra.
2/12 anonim válasza:
első válaszoló, hol találtál ilyen pasit? ha találsz még egyet passzold már át nekem:D
3/12 anonim válasza:
Ezzel csak elüldözni lehet a lányokat.
4/12 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki hírből se szép, kancsal, elálló fülű, viszont aki két percnél többet beszél vele, azt elvarázsolja három pillanat alatt :D
5/12 anonim válasza:
Első vagyok: mondjuk az igaz, hogy ha már az első randin a szerelem meg hasonló témával jön, tehát ezzel a nagyon durván szentimentális dologgal, akkor kiszaladok a világból. A kedvesség nem egyenlő azzal, hogy "üldöz" a szerelmével.
6/12 anonim válasza:
hát ez összetett, ez se mindig működik, egyrészt passzolnia kell hozzád, nem kell túlzásba vnni, és oylan lány kell aki egyből erre vevő(ez elég ritka)
ugyanis a legtöbb lány azt szereti ha eleinte rosszfiús vagy, aztán hoosszútávon az a jó ha ilyen vagy ami leírtál, csak szeretik azt hinni, hogy csak miattuk vagy ilyen, különben egy kis bunkó f@sz lennél, ah ők nem lennének,
röviden és tömören: a nők hülyék (tisztelet a kivétlnek)
7/12 anonim válasza:
Sehogyan sem. Egy igazi behódólós negédes talpnyaló csicskajancsit fabrikálsz magadból! A nőnek esetleg seggtőrlőnek jó leszel az ínséges, jópalitlan időkben, kihúzatja veled a megszorítós időket. AZtán majd lepattint, ha jön egy sokkal jobb nálad. Ezek ilyen dolgok. Ne álmodozz! 100 nőből jó ha kettő keres ilyet magának. De azok mélyen vallásos neveltetésüek, és befőttesüvegtalp vastagságú feketekeretes látószemüvegben tolják! Persze csak általánosítva írom, nem tudhatom,hogy te hogy nézel ki valójában, lehet,hogy csak lebecsülöd mgadat! Ezt is kalkuláld be, egyébként meg nem ostobaság amit írtam.
8/12 anonim válasza:
De igen utolsó, nagy hülyeség amit írtál.
9/12 A kérdező kommentje:
7 es
Te most megmondtad, amit én is látok, de szerintem amit mondtál, az ilyen nő nem társat keres, hanem PASIT, csupa ösztönösséggel és szexualitással, semmi érzelemmel, ilyen kapcsolat nem fog hosszan tartani
2012. nov. 21. 13:36
10/12 A kérdező kommentje:
Amit mondtál 7 es ilyen nővel soha nem kezdenék, előbb halnék meg szűzen vagy inkább a vastagszemüveges
2012. nov. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!