Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már az a ronda akinek hatalmas kufferja, és oszlop combjai vannak?
19 éves vagyok, derékig érő barnásfeketés hajam és szinte fekete szemem, ehhez meg világos színű bőr. Viszont 175 cm magas vagyok és eddig nem volt bajom a combjaimmal, de most hogy már divat lett kicsit molettebbnek lenni, szégyenlem a hosszú, vékony lábaimat, a külsőmet... főleg hogy a vékony lábaimhoz nagy mellek társultak.
Minden barátnőm azt mondja hogy gyönyörű vagyok és hogy mindenki ilyen barbibaba alakról álmodik... Én nem úgy látom.
Mindenkinek más az ízlése. Hatalmas kuffer, oszlop combok? Miért kell így nyilatkozni másokról? Nem vagyunk egyforma alkatúak, vannak vékonyabbak, vastagabbak, magasabbak, alacsonyabbak, kisebb, nagyobb mellűek. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az, ráadásul egy kapcsolatban a belső tulajdonságok sem elhanyagolhatóak.
Biztos vannak olyanok, akiknek nem kimondottan a te alkatod a zsánerük és olyanok is, akiknek pont te tetszel. De attól senkinek nem fogsz jobban tetszeni és te sem leszel magaddal elégedettebb, ha mások alkatát így minősíted.
Kinek mi...A kövérektöl én is rosszul vagyok.Örülnék a ha hosszú vékony lában lehetne.Ès nagy mellem....
156cm vagyok.2 gyermek után megereszkedtek a melleim.Söt kissebbek lettek....
Nem vagyok kövér,de lehetnék vékonyabb.52kg vagyok.Miután alacsony vagyok meglátszik rajtam minden kilóm.-
Èrezd jól magad a börödben.Biztosan csinos vagy,....
Jesszusom, lassan sajnálni kezdelek, amiért magas, vékony lány vagy, nagy cicikkel =D Ha egonövelést akarsz, menj ki az utcára, és flörtölgess, ha meg komolyan gondoltad ezt... akkor se itt akarj meggyőződni arról, hogy most ez jó, vagy sem.
Mindig lesz olyan, akinek bejössz, és lesz olyan, akit a hányinger kerülget majd. A fontos az, hogy magadnak és annak megfelelj, akivel az életedet tervezed.
Ezt valami agyamentektől hallhattad :)
Nem hallottam még soha sehol h a molett lenne a divat...
Hogyne, én pedig 70 éves, 170cm, 150 kiló vagyok, hosszú, ősz szakállam van és csak piros cuccokban járok.
Na, megyek is pakolni a 12000 millió tonna zsírszalonnát a szánra, mert idén minden lány ezt kérte, mivel a nagy s*gg és oszloplábak lettek a trendik 2012 vége felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!