Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már az a ronda akinek hatalmas kufferja, és oszlop combjai vannak?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, derékig érő barnásfeketés hajam és szinte fekete szemem, ehhez meg világos színű bőr. Viszont 175 cm magas vagyok és eddig nem volt bajom a combjaimmal, de most hogy már divat lett kicsit molettebbnek lenni, szégyenlem a hosszú, vékony lábaimat, a külsőmet... főleg hogy a vékony lábaimhoz nagy mellek társultak.

Minden barátnőm azt mondja hogy gyönyörű vagyok és hogy mindenki ilyen barbibaba alakról álmodik... Én nem úgy látom.

2012. nov. 18. 21:21
1 2
 11/14 ASOT ***** válasza:
Tavaly nem kaptam meg az Aston Martint idén Ferrarit kérek!
2012. nov. 18. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Kissé ki van forgatva. A nagy kufferja, meg oszlop lábai az elefántpi csáknak ,meg a vizíló pics áknak van. Egy molett nő azért nem egészen olyan. Tény,hogy szexisen vastagok a combjai, de nincs túlzásba víve, ahogy van fogás a seg gén, de az sem akkora mint egy kancalónak. De a fogpiszáló nőknél lényegesen jobbak. Csak nem kellenek a túlzások!
2012. nov. 18. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Ho-ho-hó, #11-es! Azért nem kaptad meg a kocsikat, mert a listám szerint tavaly trollkodtál a GYK-n.

De a Kérdező a zsírszalonna mellé egy virgácsot is kap a valagába, mivel a lista szerint azért írta ki a kérdését, hogy priviben rászálljanak a kiéhezett kanok, mint légy a sz@rra, márpedig az álkérdéseket nem komálja a jó öreg Télapó.

A többiek legyenek jók, ho-ho-hó!

2012. nov. 18. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért van az az érzésem, hogy a kérdezőnek egy morzsányi esze sincsen? o.O
2012. nov. 18. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!