Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet hódítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet hódítani, babonázni manapság egy lányt hatalmas kedvességgel, szeretettel?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a pasi nem olyan szép, de hatalmas kedvességet mutat pl az első randin, törődést ad és mutatja nézésével, beszédével, hogy nagyon szereti a lányt. Ez mennyire lehet hatásos, hogy az esetleges lányt megszerezd, még ha a lány elsőre csúnyának is tartja a fiút
2012. nov. 21. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát ha nekem első randim azt érezteti hogy szeret kiszaladok a világból, az ilyesmi idővel alakul ki nem az első találkozásnál.

engem személy szerint más tulajdonságok fognak meg, nem kell jóképűnek lenni, de az fontos hogy ne is akarja ezt kompenzálni, azt szeretem ha megvan a kellő önbizalma (ez alatt nem azt értem hogy nagyképű) és a kedvességet se vigye túlzásba

2012. nov. 21. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:

erre nem lehet válaszolni. Van amelyik lánynál működhet, van akinél nem. De inkább a nemre tippelnék.

Nem kell hogy körbeajnározd, nem kell hogy a tenyereden hordozd. Dumálgassatok, kedveskedj egy picit, dicsérd meg a ruháját, a szemét, vagy bármit, és ha jól el vagytok akkor nyert ügyed van. Ha nem talál jó társaságnak akkor a fenekét is kinyalhatod (nem szó szerint jelen esetben), akkor se lesz semmi.

Ja és ha csúnyának tartja a fiút akkor az első randi se jönne össze, szóval ha már sor kerül a randira akkor az félig-meddig egy jelzés.

2012. nov. 21. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!