Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság már a 20on éves...

Manapság már a 20on éves pasik sem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Azt tudom, a kis tiniknél már fordítva van a dolog;

de egyetemista közegben is egyre inkább azt látom, h csak várnak, hogy a lány kezdeményezzen,

Szóval már ez a korosztály is ennyire elkényelmesedett? Nincs semmi 'vadászösztön' már a pasikban?

2014. jan. 31. 18:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Igen kedves kérdező, de megsúgom, nem nagyon nyüzsögnek a csajok a műszaki és egyéb reál képzéseken. Van pár, de főleg BTK-ra, FEEK-re, közgázra (ahol néhány szak hasznossága szintén vicc) jár rengeteg csaj.

És megsúgom a büfészakokon, ahova a nők imádnak jelentkezni, nem vágnak ki egy-két év után, de egy jobb képzésen is minimum egy év, de inkább kettő mire kivágják a selejtet, addig pedig ott rontják a levegőt, és bolygó méretűre növesztik az egójukat. Hiszen ők egyetemisták, ők külön kaszt akik a pórnép fölé emelkednek…

2014. jan. 31. 19:36
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

"és nem látjátok, hogy nem csak ez a fajta nő létezik"

Aki nem ilyen, az párkapcsolatban él. Normális szingli egyetemista csajt szinte lehetetlen találni.

2014. jan. 31. 19:37
 23/36 anonim ***** válasza:

"Normális szingli egyetemista csajt szinte lehetetlen találni."

Ezt aláírom!

2014. jan. 31. 19:40
 24/36 anonim ***** válasza:
Ráadásul most még csak reg.hét lesz, úgyhogy ha akarnánk se tudnánk.
2014. jan. 31. 19:44
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Ma reggel a buszon 2 csaj beszélgetett egy nem túl megszokott témáról, a halálbüntetésről. Furcsállottam, ezért egy pillanatra rájuk néztem mire felháborodva az egyik mondta, hogy ,,Te mit nézel". Pedig téll. csak fura volt ezért néztem rájuk, mert ilyenről manapság nem sokat beszélnek. Innentől kezdve mégis mit várnak a nők? Ha már rájuk nézni sem szabad... Akiket Te látsz fiúkat vszínűleg azért nem kezdeményeznek mert jó párszor tapostak már rájuk tűsarkú cipővel.
2014. jan. 31. 19:47
 26/36 A kérdező kommentje:

tudom, műszaki képzésen kevesen vannak, én be mertem vállalni, és életem legjobb döntése volt pár éve, itt találtam meg a helyem, a céljaim..

és ezért is zavar, ha semmibe veszik az egyetemistákat (főleg a csajokat), mert azt hiszik sokan, hogy minden szak olyan, hogy szép mosolyra adnak ötöst, .. a nagy francokat

nem tudom hogy látjátok, ti pasik a nőket, de azt 100%ban állítom, hogy amit mások előtt láttok rólunk, az nem mérvadó, idegen-félidegen közegben senki nem mutatja meg az igazi énjét.

2014. jan. 31. 19:48
 27/36 A kérdező kommentje:

"Normális szingli egyetemista csajt szinte lehetetlen találni."

Elszomorító, hogy többen is így látjátok. Van benne igazság, de azért a lehetetlen kicsit túlzás

2014. jan. 31. 19:52
 28/36 A kérdező kommentje:

rám is néztek már úgy, hogy nem tudták hova tenni a dolgot, hogy egy csajszi kezében mit keres egy gépelemek könyv :D

de az vicces volt, még nevettünk is mindketten utána

2014. jan. 31. 19:59
 29/36 anonim ***** válasza:

„és ezért is zavar, ha semmibe veszik az egyetemistákat (főleg a csajokat), mert azt hiszik sokan, hogy minden szak olyan, hogy szép mosolyra adnak ötöst, .. a nagy francokat”

Ez mindenkit zavar, aki kemény szakra jár. Engem is zavar. A bölcsészek meg csodálkoznak, hogy le vannak nézve… hát ja, de elsősorban az ő felelősségük, hogy az egyetemi diplomát egyáltalán lehet a budipapírral azonosítani. Ami az egyetemista csajokat illeti, ott is jogosak az előítéletek. Én orvosira járok, sok nagyon intelligens lány évfolyamtársam van, akikhez szívesen fogom küldeni akár a rokonaimat is, de rengeteg olyan csaj is akad, aki fogja beseggeli az anyagot, megérteni lusta azt, a beteghez nem szeret nyúlni, mert letörik a karma, vagy nem tudom… De az anyag agyatlan visszaböfögésében nagyon jók, ezért jó jegyeket kapnak és az egó csillagászati magaslatokban száll. Ez a jelenség is főként nőkre jellemző, mert egy férfi a magoláshoz túl lusta, mi inkább megértjük az anyagot.

Ezt, most nehogy magadra vedd! Tudom műszaki nem a magolásról szól.

„nem tudom hogy látjátok, ti pasik a nőket, de azt 100%ban állítom, hogy amit mások előtt láttok rólunk, az nem mérvadó, idegen-félidegen közegben senki nem mutatja meg az igazi énjét.”

Helyette mutat, egy rideg, kegyetlen, egoista, flegma nőt? Vagy a másik véglet, egy mindenen vihogó egyszerre tíz pasit hülyítő libát? Szerintem egy kedves, aranyos lány, a mindennapokban is kedves, aranyos lánynak látszik.

„Elszomorító, hogy többen is így látjátok. Van benne igazság, de azért a lehetetlen kicsit túlzás”

SZINTE lehetetlent írtam.

2014. jan. 31. 20:09
 30/36 anonim ***** válasza:
Nem elkényelmesedés, csak megtanultunk nők nélkül élni!
2014. jan. 31. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!