13-16 éves lányok, hozzátok milyen gyakran mennek oda fiúk ismerkedni, milyen gyakran kezdeményeznek nálatok és általában hol és hogyan teszik?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 21:12
1/7 anonim válasza:
Felbuktat és összekócol. -.- Tahòskodik. 14 éves korosztály. Mint az oviban. Reméljük lesz esze erre meg ez lesz. Nem ész hanem mész az agya helyén.
2/7 anonim válasza:
Borzasztó. Hozzám nem jönnek oda, de eléggé feltunoen bamulnak ami nagyon zavar. Nem tehetek rola hogy idősebbnek nézek ki, pasizni meg nem akarok. Azért néha odajonnek és elhivnak teazni vagy valahova
4/7 anonim válasza:
Én nem nagyon veszek észre ilyesmit mostanában max csak.ilyen bunkó.beszólások de nagyon semmi -.-
5/7 anonim válasza:
tahók, parasztok és egyéb szép szavak :D nagyon nagyon ritka korunk belieknél ha odajön a srác és beszélgetsz vele egy jót vagy megmondja h nem vagy csúnya.... áhh... 14L
6/7 anonim válasza:
Valahogy tőlem félnek :D vagy nem is tudom..
Legutóbb egyik barátnőmnél szilvesztereztem, ahol a haverja is ott volt, és megtudtam hogy egy ideje tetszek neki (nem tőle, hanem a lánytól). A srác meg aznap akarta elmondani, de félt és nem történt semmi. Aztán másnap mondta el facebookon mit érez..
hiányolom azokat a fiúkat akik nem félnek elém állni :( komolyan nekem kell majd kezdeményeznem??
7/7 anonim válasza:
Ezek kezdeményezni?!:D lesnek mint borjú az újkapura de egyik se szól semmit.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!