A pasinak tényleg fontosabb a nő teste mint az h szép arca legyen?
Figyelt kérdés
a személyiségtől eltekintünk2014. aug. 6. 01:16
2/13 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, hogy ha jó a teste, és nem a legszebb az arca, akkor belefér.
vagy úgy hogy ha nagyon szép az arca, de nincs különösen jó segge, melle, alakja.
persze alkohol hatására sokminden változik.. :p
3/13 anonim válasza:
attól függ ki az a pasi :) nekem a legfontosabb ami belül van, külsőre az arc a legfontosabb :) de én nem egy dugásra keresek társat :)
4/13 anonim válasza:
Ha szép az arca, gyönyörűek a szemei...nálam ez jobban bejön. Persze egy átlagos teste legyen...
5/13 anonim válasza:
A szép arcot örökli.
A szép testben viszont áltakaban elég sok munka és kitartas van amit én nagyra értékelek. :) És sokal vonzóbb a mentalitása is mint azoké akik arra hivatkozva lustulnak hogy "úgyis szép az arcuk".
18/F
7/13 anonim válasza:
Az arc jobban megfog, a test jobban felizgat, hosszútávon az első az előnyösebb.
8/13 anonim válasza:
Az összkép számít.
(Aki úgy gondolja, hogy neki például a szeme a legszebb és kirak a társkeresőben egy szemgolyójáról készült képet, na az úgy cseppet sem vonzó.)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, amúgy én is észrevettem azt h általában azoknak a lányoknak akinek nagy jó a testük kevésbé szép az arcuk.
2014. aug. 6. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!