Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasinak tényleg fontosabb a...

A pasinak tényleg fontosabb a nő teste mint az h szép arca legyen?

Figyelt kérdés
a személyiségtől eltekintünk
2014. aug. 6. 01:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más számít.
2014. aug. 6. 01:17
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

én úgy vagyok vele, hogy ha jó a teste, és nem a legszebb az arca, akkor belefér.

vagy úgy hogy ha nagyon szép az arca, de nincs különösen jó segge, melle, alakja.

persze alkohol hatására sokminden változik.. :p

2014. aug. 6. 01:18
 3/13 anonim ***** válasza:
attól függ ki az a pasi :) nekem a legfontosabb ami belül van, külsőre az arc a legfontosabb :) de én nem egy dugásra keresek társat :)
2014. aug. 6. 01:21
 4/13 anonim válasza:
Ha szép az arca, gyönyörűek a szemei...nálam ez jobban bejön. Persze egy átlagos teste legyen...
2014. aug. 6. 01:23
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

A szép arcot örökli.

A szép testben viszont áltakaban elég sok munka és kitartas van amit én nagyra értékelek. :) És sokal vonzóbb a mentalitása is mint azoké akik arra hivatkozva lustulnak hogy "úgyis szép az arcuk".

18/F

2014. aug. 6. 01:30
 6/13 anonim ***** válasza:
*sokkal
2014. aug. 6. 01:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Az arc jobban megfog, a test jobban felizgat, hosszútávon az első az előnyösebb.
2014. aug. 6. 01:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Az összkép számít.

(Aki úgy gondolja, hogy neki például a szeme a legszebb és kirak a társkeresőben egy szemgolyójáról készült képet, na az úgy cseppet sem vonzó.)

2014. aug. 6. 01:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Az arc a fontosabb számomra :)
2014. aug. 6. 01:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, amúgy én is észrevettem azt h általában azoknak a lányoknak akinek nagy jó a testük kevésbé szép az arcuk.
2014. aug. 6. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!