Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választani kell, mi a fontosabb egy lányban, a jó testalkat vagy inkább a szép arc?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 23:17
2/13 Rs. válasza:
Mért kell mindenkit a külseje alapján elítélni ? ..
3/13 anonim válasza:
Ha az arcot választom,akkor milyen teste lesz?
És ha a testet,akkor milyen arca?
Amúgy szerintem inkább arc.
4/13 Mókusgyilkos válasza:
az arc azért eléggé alkathoz kötött v legalábbis súlyhoz. [1 40 kilós csatakancának nem lesz kerek arca de 1 16:9 csajnak sem lesz "baba arca" mondjuk nem mintha a baba arc nekem szimpatikus lenne.]
6/13 anonim válasza:
3,4! jót röhögtem,
csak kíváncsi voltam a válaszokra N
7/13 anonim válasza:
hát ne kelljen választani mert mind2:D
8/13 anonim válasza:
Test. Cici, popsi az a lényeg. nyami.
9/13 anonim válasza:
az arc
mégpedig azért,mert ha valakinek szép az arca,de túl sovány akkor lehet hízókúrázni,vagy ha túl testes akkor lehet fogyókúrázni.de viszont egy karvaly orrot,vagy egy kapa fogsort azért már komplikáltabb megváltoztatni,hiába van jó teste az illetőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!