Vin disel kérdése:
Csajok az ilyen fajta kigyúrt test szép még vagy már nem jön be nektek? Van kép is
Figyelt kérdés
[link] ja és 185 cm magas vagyok és 74kg meg nem szedek semmiféle szart még tömeg növelőt se2011. dec. 1. 09:06
1/10 Virág6 válasza:
Nekem ez a test,már nagyon izmos!:(
3/10 Stella90 válasza:
nekem nem jön be...túl keskeny a derekad és a vállad ahhoz képest széles...szerintem ne csak vállra mellre, meg bicepszre menj...
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
hűűű de megsimogatnám...meg mást is csinálnék vele :-)
7/10 A kérdező kommentje:
09:44-es igazán ? :D hát ha gondolod ebben tudok neked segíteni
2011. dec. 5. 18:11
9/10 A kérdező kommentje:
hát ha be tudnál linkelni 1 képet magadról bármikor :D vagy küld el privátba a facebook címed :)
2011. dec. 9. 21:11
10/10 anonim válasza:
szerintem még gyúrnod kéne egy kicsit főleg vállra meg felső testre hogy erősebbnek tünj mert nagyon vékonyan vagy izmos gyúrj még és jó lesz
de amúgy nem vagy rossz
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!