Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jól reagáltam le...

Szerintetek jól reagáltam le ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Ma ülök a kávézóba és odajön hozzám egy csinos lány két almalével a kezében és azt mondta:

"Szia, van kedved velem meginni egy üdítőt" mivel csinos volt belementem, elkezdtünk beszélgetni és felhozott olyan témákat hogy csak lestem :D Nem hiszitek el, elkezdett kvantumfizikáról és űrlényekről beszélni, erre elsütöttem egy olyat hogy "remélem te nem másik bolygóról jöttél" erre sírva kirohant..

Most én voltam a hibás? Mit csináltam rosszul?

2014. aug. 6. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem megfelelően viselkedik, megfelelő helyen azzal kicsit gondok vannak. Az még rendben van ha leül melléd és meghiv egy almalére, de ismeretlenül nem kezdek el tudományos dolgokról beszélgetni. Max. kicsit felszinesen, hogy melyikünket mi érdekli. Mert ha véletlen a másik fél más beállitottságu és gőze sincs mikről beszélek akkor bunkó vagyok mert igy kellemetlen helyzetbe hozhatom, azt akarván éreztetni vele, hogy milyen okos vagyok, és ezt azért nem illik.
2014. aug. 6. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
2014. aug. 6. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
ne XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ilyen nincs :D ez komoly összejöhetett így? xd
2014. aug. 6. 14:40
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát ilyen nincs :D

Amúgy Annának mutatkozott be, próbáltam most ráírni de nem sikerül, szerintem tiltották.

De most nekem kéne bocsánatot kérni vagy mit csinálnátok? szerintem semmi olyat nem mondtam.

2014. aug. 6. 14:41
 15/18 anonim ***** válasza:
úgy se látod többet..szóval tökmind1 :D
2014. aug. 6. 14:43
 16/18 A kérdező kommentje:
15# Miért? Néha szoktam látni, oda szokott ő is járni a kávézóba, remélem holnap is beugrik és meg tudjuk beszélni, nagyon bájos lány volt.
2014. aug. 6. 14:53
 17/18 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék mennyire kamu a kérdés :D vagy te vagy Anna és unatkozol, vagy tényleg megtörtént veled (aminek kb 0.1% esélyét látom) és akkor Annával egymásra találhattok :) ajánlom mielőtt beszélsz vele kicsit olvass utána mind2 témának, hogy értsd mit mond nagyjából és tudj válaszolni neki :) és ha kedves lány ki tudja mi lesz belőle :) ha tényleg megtette értékeld a bátorságát és remélem a 2 almalé nem ment pocsékba :) (amennyiben megtörtént esetről van szó :) )
2014. aug. 6. 15:16
 18/18 anonim válasza:
De ő nem a Prödl Annácska? :D Nemtom ez kamu-e, de k×rva vicces!
2014. aug. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!