Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Egy félreértésnek köszönhetően nagyon megbántottam egy lányt és szeretném jóvátenni valahogy. Röviden a lényeg: Úgy tűnt hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak amikor egy barátnője meglátott engem egy másik lánnyal haverkodni(egymás mellett ültünk és elég jól elvoltunk, nem csoda hogy így jött le). Szegény ezután eléggé maga alatt van mert azt hiszi hogy csak hülyítettem és egyébként barátnőm van. Elmondanám neki, de furcsa lenne mert még nem is beszéltünk meg lehet hogy el sem hinné. Ha most meghívom valahova akkor vagy azt fogja hinni hogy megint csak szórakozok vele, vagy hogy épp vele csalok valaki mást.2014. febr. 21. 22:16
1/7 anonim válasza:
Attólfügg ki volt a másik csaj és mi volt vele a célod ha tudod kérd meg hogy mondja el a csajnak hogy nem a barátnőd és nem akar semmit ha szerencsédvan még aztis mondja hogy leszbi.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ismerik egymást.
2014. febr. 21. 22:25
3/7 anonim válasza:
Az erre csak jó mert legalább hisz neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy nem ismerik hogy még nem beszéltek, hanem konkrétan más településen élnek, én meg egy harmadikban.
2014. febr. 21. 22:38
5/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam a másikkal semmi különöset.
2014. febr. 21. 22:40
6/7 anonim válasza:
Tegyél úgy mintha nem tudnál semmiről, ha rákérdez mondd meg az igazat.
7/7 anonim válasza:
ne magyarázkodj semmit se.
csinálj mindent úgy,mintha semmi nem történt volna.
ha rákérdez,akkor kérdezd meg,hogy-szerinted vajon ki volt?
és a számonkérése helyett szépen versenyhelyzetbe hozod a csajt,megölöd a játszmáját.
a teljes megsértődés előtt még mindig nem adva magyarázatot engedhetsz és elmondod neki,hogy azért vagy most is vele,mert őt érdekesnek találod és jobban meg szeretnéd ismerni,megöleled megcsókolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!