Nagyon tetszik az osztálytársam szerintetek hova tegyem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Van egy srác,és azt hittem minden jól megy mindig odajött a szünetekben,rám írt és tök jól elbeszélgettünk.Mivel úgy gondoltam,hogy keresi a társaságom bejöhetek neki,mert az osztálytársaim is úgy gondolják, hogy én tetszem neki és tényleg tök közvetlen.Azonban múltkor el kezdte ecsetelni mennyire tetszik neki egy lány és tényleg oda van szerintem érte nagyon sokat áradozott róla.De akkor miért ír nekem és kérdezget a fiúkról stb. Mit gondoltok felejtsem el?2014. ápr. 22. 08:52
1/3 anonim válasza:
Osztály társakkal ne kezdj ki.Van egy ilyen "szabály" :D
2/3 anonim válasza:
Olyan igénytelenség, hogy aki éppen a padtársad abba vagy nagyon szerelmes. Nem kell messze menned, hogy megfogd a fa-zát?
3/3 anonim válasza:
Hááát mivel mondod is, hogy olyan közvetlen, fesztelen Veled... ...azaz egy nagyon jó barátnak vagy elkönyvelve, aki persze szorult helyzetekben több is lehet, mint barát... :-)
Nade egy fiú ha tényleg tetszik neki egy nő, akkor annak környezetében egy kicsit zavarban érzi magát, ami logikus is, így aki tényleg tetszik neki, azzal nem tud közvetlen lenni...
Ezért nincs igazi szerelem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!