Miert nem találkok párt magamnak? (meleg vagyok)
Figyelt kérdés
16éves vagyok, elvileg nemis nezek ki rosszul.jófej is vagyok sokmindent szereretek csinálni... mégsincs egy normális, cuki fiu az eletemben:( hol ismerkedjek? hogy megtaláljam az igazit?2014. aug. 4. 21:27
11/18 anonim válasza:
Ha másfél évvel ezelőtt írtál volna... :$
12/18 anonim válasza:
Szerintem adj több esélyt a "nyomiknak" és ne törtess álom cuki fiúcska után, az vagy jön vagy nem. Sok szerencsét ;) 17 f/m
14/18 A kérdező kommentje:
hát legyen kissé nepszerű:D szeressék az emberek.. azert legyen ön értékelése.. legyen férfias.. ne legyen olcsó.. legyen laza meg jó humorú.. nem akarom eljatszani tobbet hogy aztmondom ertelmes vicces fiut keresek és ilyen nagyon a legalja emberek akarnak ismerkedni ekikre meg a jo humor se jellemzo:D
2014. aug. 5. 14:27
15/18 A kérdező kommentje:
nem akarok nyomikkal eggyutlenni aztakarom hogy nezzunk ki jól egymás mellett ha valaki megtudná hogy melegvagyok akkor legalabb legyenek ram irigyek a csajok hogy nekem ilyen pasim van:D
2014. aug. 5. 14:29
16/18 anonim válasza:
Nekem ez fura. En direkt nem jarnek nepszeru emberekkel, nem akarok tul nagy eselyt adni, hogy kideruljon. Part meg nem ugy valasztok, hogy irigykedjenek ram a lanyok. Nekem fontos, hogy kedves legyen, segitokesz, vicces, tenylag jo humoru. Ne hazudozzon. Tetsszen nekem (vekony/atlagos vagy izmos, tehat macis kizarva). Tudjon kiallni magaert, de tudja azt is, ha nincs igaza. Es szeressen, en is szeressemm en is bejojjek neki. Ne legyenek alsobb-vagy felsobbrendusegi komplexusai. Ne lepjen felre. Lehessen elmenni vele barhova, ne feljen a repulestol. :-) tudjunk kozos programokat csinalni, talalkozzunk gyakran, de legyen par nap a heten amikor egyedul tudok lenni.
17/18 anonim válasza:
Én, egy cuki fiú vagyok, imádnak az emberek, jó a humorom, de ha így keresel valakit, hogy alapból ilyen feltételeket szabsz, akkor soha nem lesz senkid. Persze nem úgy értem, ha nem tetszik, akkor adj neki esélyt, csak annyi, hogy ne a tökéletest keresed! Sok szerencsét! :)
17/f
18/18 A kérdező kommentje:
Hát eddig csak az volt a bajom hogy nem tetszett a pasas:D akárki irt rám nem volt az a huh ez egy jo pasi vagy ilyesmi:D eddig nem ugy kerestem csak ismerkedni szerettem volna. De mostmar akkor csak olyanokat akarok keresni ekik elsonek tetszenek es ezert inkabb eloben szeretnek majd valahogy ismerkedni..mondjuk megyek valami meleg szorakozohelyre vagy ilyesmi.:)
2014. aug. 5. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!