Lehet lúzerből menő valaki? Erre születik ugymond az ember hogy milyen lesz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 20:32
1/12 anonim válasza:
ez elég ritka, de lehetséges ha úgy változik
2/12 anonim válasza:
Megesik, hogy a gének egyeseknél jobbak. Viszont lúzerként is fel lehet törni, menőként pedig beégni.
3/12 Kerida válasza:
Igen. Csak ügyelni kell a megjelenésre, és dumádra...
A kommunikáció tanárunk mondta, hogy nem a jó mérnök kapja az állást, hanem aki jól tudja magát eladni...
Na a való életben is ez van.
4/12 anonim válasza:
Kerida
Steve Jobs is ilyen volt :D
5/12 anonim válasza:
Hát ha a lúzer felvesz egy stílust,vagy új társaságba kerül és ott előadja magát,akkor lehet menő.
6/12 anonim válasza:
Nézd meg Az új fiú című filmet, az pont erről szól.
7/12 anonim válasza:
Ha jó a "hozott anyag", akkor miért ne? Penészvirágból lehetsz még menő arc, miért ne? De azért azt is leírhatnád, hogy pontosan mit is takar a lúzerség, csak hogy tudjunk konkrét tanácsokat adni!
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez a luzer/meno dolog egy nagy hujeseg.
minden ember mas. Ha te nem erzed magad luzernek akkor nem vagy az.
10/12 anonim válasza:
Én sem értem hogyérted a luzer szót, szerintem ilyen nem létezik, mindenkinek megvan a saját stílusa ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!