Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez az életforma jutott nekem:undorodnak tőlem a lányok, nem vagyok menő társasági ember, jó pasi?
En ezt sosem ertettem. Most talan majd azt hiszed, h sorra irjak a privatot a csajok?
A hiba benned van, a szemelyisegedben, nem az alkatodban, nem az arcodban.
Legutolso baratom olyan csunya volt, h csak na. De sportos volt es olyan dumaja volt, h megfekudtem. 3 evig. Na?
Mozoghatnal peldaul? Ja, h sajnaltatni magad kevesebb energia...
Akko' maradj magadnak!
MÁR MEGINT A SPORT!
sportolok,edzek rendszeresen,de ennek mi köze az egészhez?ugyanolyan ronda vagyok...
#2 válaszoló: te nem vagy normális!
Kérdező! Az alacsony önértékelésen lehet segíteni. Javaslom, hogy keress egy önismereti csoportot. Találkozni fogsz olyan emberekkel, akik el fognak téged fogadni, és segíteni fognak abban, hogyan legyél bátrabb az emberekkel.
Nagyon sok nem előnyös külsejű embernek van párja, nézz csak szét magad körül. A titok (eltekintve a sok pénztől, hatalomtól, stb.) az, hogy képesnek kell lenni szeretetet adni és _elfogadni_ is. Akiknek nincs olyan szerencséje, hogy ilyen légkörben nőhettek fel... hát, sajnos felnőttként kell megtanulniuk.
Van kiút ebből, de tenni kell érte. Fel a fejjel!
Valaszom a privat uzenetre: Akkor hogy lehetsz vekony? A sakk es a gombfoci most ne szamitson sportnak.
A nyafogasod a baj. Ez nem kell a csajoknak. Sajnaltatod magad...
meg ez a nick is... Var a temeto... Grat.
Minek irkalsz privatot? Ez egy forum, irjal ide!
A STILUSOD a baj ember! Ugy rinyalsz, mint egy kislany.
Valtoztass magadon, az melo am...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!