Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak szervezni naturista kirándulásokat, ezek hogyan történnek?
Az útvonalat csak a szervezők ismerik, előtte 1-2 nappal szokták megbeszélni a találkát. Meg akkor jobban lehet tudni milyen lesz az időjárás. Nem túl lakott helyeken szokták rendezni, Kunsági nemzeti park, Hortobágy, stb. Gyakorlatilag egy kirándulás, csak nem koszolod össze a ruhádat.
Valóban a navke honlapján vannak ilyenek meghirdetve, de szerintem nem lehet túl hosszú utakra számítani. A magyar sajnos ilyen szempontból eléggé prűd nép.
Én szoktam lenni ruha nélkül az erdőben tőlünk nem messze, de akkor nem túrázom, csak lefekszek egy eldugott helyen valahol és napozok. A magyar sajnos ilyen szempontból eléggé prűd nép.
Majd most nyáron nézek be először is ilyen 'hivatalos' helyre szerintem a Balaton déli partján azt hiszem berénybe. :)
Szóval inkább már strandon nyugiban mint túrázva, kitéve magad a szúrós bokroknak és esetleges bámészkodóknak. :)
Én se voltam még ilyenen, de szívesen kipróbálnám! :)
Berénybe már évek óta járok nudizni, itthon is szinte mindig meztelenül vagyok, szaunázni is csak textilmentes helyre járok, de a meztelen túrázást is kipróbálnám egyszer! Ha nem is sok emberrel, csak egy kisebb társasággal (2-4 fő). 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!