Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak szervezni naturista kirándulásokat, ezek hogyan történnek?
Ahogy korábban írták, a navke oldalán szerveznek ilyen kirándulásokat. Nem tudok róla hogy külön engedély kéne hozzá, de minden esetben olyan útvonalat választanak ami nem annyira felkapott és lévén a nudisták egyben naturisták is, ezért legfőbb céljuk a természetben lenni. Rövid kirándulások ezek, inkább amolyan találkák egy pár km-es sétával. (Bár lehet ezt azért mondom mert nekem 25 km alatt nincs túra, és 50-től kezdődik a kihívás...)
Egyébként én magam egyedül is szoktam meztelenül elmenni pusztán mert szeretem, és volt hogy összefutottam egy fiatal párral, ők eléggé mogorván néztek rám, főleg a srác... Szerintem egy aberrált perverz disznónak gondoltak. :)
Hívtam párszor ismerőseimet, gondolván hátha vonz még valakit, de az a baj hogy ilyen embereket csak az interneten lehet megismerni és tuti hogy 100 km-es körzeten belül nem talál senki erre partnert. Viszont ha bárki valóban kíváncsi lenne és kipróbálná de nem egyedül, állok elébe, elutazok én az ország másik végébe is egy röpke kirándulásért - csak ne verjen át az illető. :)
De aki szervezett kirándulást akar, annak NAVKE
Hát nem tudom, azért az ember ne hagyja ott a partnerét, csak mert nem szeretne nudizni, attól még a kapcsolat lehet jó. Ha a partner - mint az enyém is - elfogadja ezt a vágyat, még ha nem is vesz részt benne, akkor probléma nincs, csak találni kell egy megfelelő társat hozzá. Mert igen, szerintem is rossz egyneműekkel, vegyesen viszont sokkal jobb.
Én is próbáltam szervezni ilyeneket, de semmi sikert nem értem el. A legtöbben akik azt mondják benne lennének, a végén behúzzák fülüket-farkukat ahogy mondani szokták. Nyulak mind.
Minden esetre ha bárki tudna szervezni vegyes neműekkel egy röpke kirándulást bárhol, szívesen részt vennék benne, örömmel megismerkednék ilyen emberekkel.
25\F
Az előző hozzászólásomhoz még ezt a videót csatolnám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!