Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktak szervezni naturista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak szervezni naturista kirándulásokat, ezek hogyan történnek?

Figyelt kérdés
Egy csapat ember fogja magát elmegy valahova az erdőbe, levetkőznek és sétálgatnak egyet? Mivan, ha jön valaki? Vagy erre van engedélyük vagy ez tök természetesnek kell venni, ha éppen jön velem szembe 20 meztelen ember? Vagy ezeket valami zárt helyen (természet védelmi területeken, arborétumokban) csinálják? Nem ítélem el őket, sőt, érdekel engem is (bár nem hiszem, hogy el mernék menni), de nem értem, hogy ezek hogy történnek.

2014. ápr. 25. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha meztelenül akartok túrázni, akkor menjetek el a KRK sziget végében Baska nevű város Bunculuka strandjára. A strand másik oldalán van egy kijárat ahol el lehet menni túrázni meztelenül baromi messzire. Mi is sokat járunk arra, imádom. Sziklák, fenyvesek, rengeteg szép öböl, alig pár ember, azok is fele ruha nélkül túrázgat.
2014. ápr. 29. 15:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Jó, hát oké, de az nem csak úgy van, hogy leugrunk innen Vácról oda mondjuk délelőtt vagy akár holnap... az biztosan több napos program.
2014. ápr. 30. 19:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy korábban írták, a navke oldalán szerveznek ilyen kirándulásokat. Nem tudok róla hogy külön engedély kéne hozzá, de minden esetben olyan útvonalat választanak ami nem annyira felkapott és lévén a nudisták egyben naturisták is, ezért legfőbb céljuk a természetben lenni. Rövid kirándulások ezek, inkább amolyan találkák egy pár km-es sétával. (Bár lehet ezt azért mondom mert nekem 25 km alatt nincs túra, és 50-től kezdődik a kihívás...)

Egyébként én magam egyedül is szoktam meztelenül elmenni pusztán mert szeretem, és volt hogy összefutottam egy fiatal párral, ők eléggé mogorván néztek rám, főleg a srác... Szerintem egy aberrált perverz disznónak gondoltak. :)

Hívtam párszor ismerőseimet, gondolván hátha vonz még valakit, de az a baj hogy ilyen embereket csak az interneten lehet megismerni és tuti hogy 100 km-es körzeten belül nem talál senki erre partnert. Viszont ha bárki valóban kíváncsi lenne és kipróbálná de nem egyedül, állok elébe, elutazok én az ország másik végébe is egy röpke kirándulásért - csak ne verjen át az illető. :)

De aki szervezett kirándulást akar, annak NAVKE

2014. máj. 1. 07:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, látom, hogy ott vannak, de ugye semmi infó nincs, hogy mi, merre, hány méter. Partnert meg alapból nehéz találni, ha meg találsz is, az tuti, hogy csak egy szimpla b*zi. Úgy meg kellemetlenül érezném magam, hogy 5 férfi sétál meztelenül az erdőbe, akkor ahogy te is írtad elég perverznek érezném magam, főleg, ha többen is vagyunk, de ha férfi, nő vegyesen van az azért más. Horvátországba pedig... hát majd egyszer elmegyek, nem feltétlen a túrák miatt, csak a naturista helyek miatt is. Persze ahhoz is partner kell, mert hogy barátnőm nem megy ilyenbe bele az is tuti.
2014. máj. 9. 08:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Eleve így kell barátnőt keresni. Én sem hittem, de nekem sikerült.
2014. máj. 10. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, azért az ember ne hagyja ott a partnerét, csak mert nem szeretne nudizni, attól még a kapcsolat lehet jó. Ha a partner - mint az enyém is - elfogadja ezt a vágyat, még ha nem is vesz részt benne, akkor probléma nincs, csak találni kell egy megfelelő társat hozzá. Mert igen, szerintem is rossz egyneműekkel, vegyesen viszont sokkal jobb.

Én is próbáltam szervezni ilyeneket, de semmi sikert nem értem el. A legtöbben akik azt mondják benne lennének, a végén behúzzák fülüket-farkukat ahogy mondani szokták. Nyulak mind.

Minden esetre ha bárki tudna szervezni vegyes neműekkel egy röpke kirándulást bárhol, szívesen részt vennék benne, örömmel megismerkednék ilyen emberekkel.

25\F

2014. máj. 17. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólásomhoz még ezt a videót csatolnám:

[link]

2014. máj. 17. 15:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Írjatok majd nekem is akkor, ha valami rendesebb társaság összejön, mert én egyelőre úgy érzem, hogy könnyebb demokráciát elintézni Észak-Koreában, mint egy ilyen túrát találni, aminek értelme is van.
2014. máj. 23. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz, hogy nem írja ki a navke előre, sajnos muszáj titokban tartani és csak a valóban nudistáknak kiadni az infót. Különben elözönlenék a helyet a kukkolók.
2014. máj. 24. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!