Lányok! Mennyivel több esélye van egy olyan fiúnak aki teniszezik, mint aki nem?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, és tudom nem ez a lényeges az ismerkedésnél, de több esélyem van úgy, ha teniszek, mintha nem sportolnék szinte semmit?
Apránként kell kezdeni. :-D
2014. aug. 4. 16:04
1/7 anonim válasza:
Sok fiú teniszezik:)ezért izmosabb az egyik karja:)
2/7 anonim válasza:
Nyolc. Annyira nem játszik közre. Nekem.
3/7 anonim válasza:
1.
Ja, persze, hogy ezért izmosabb az egyik karja :D
4/7 anonim válasza:
Tényleg hülye kérdés. Nem annyira mérvadó ez, hogy befolyásolja a lányokat a párválasztásban.
5/7 anonim válasza:
Semmivel se tekintek rá többként. Oké, az jó, ha valaki mozog valamit, de nem fogok azonnal ágyba vonulni vele, mert pont teniszezik. Ettől még lehet rossz jelleme.
6/7 anonim válasza:
én is teniszezek, de eddig nem kapkodtak utánam a lányok. :D
7/7 anonim válasza:
Semennyivel. Persze az pozitív, hogy sportol, de az mindegy, hogy pontosan mit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!