Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bi, esetleg leszbi csajok, ti...

Bi, esetleg leszbi csajok, ti mennyivel viselkedtek másként egy csajjal amikor a szimpátián túl, akartok is tőle vmit?

Figyelt kérdés

2014. júl. 20. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudom róla 100%-ig, hogy vonzódik a lányokhoz, akkor sehogy :D De általában akik megtetszenek azok leszbik, szóval ebbe még nem futottam bele.

Egyébként nem tudom megfogalmazni...."csipkelődünk", flörtölünk, kicsípem magam ha találkozunk, ilyesmi.

20/L/L

2014. júl. 20. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanúgy. Kedves vagyok, érdeklődő. Aztán ha úgy esik, feldobom neki a kérdést, hogy esetleg érdeklődne-e. Ha nem, akkor haverok maradunk vagy tovább állok.

Ha ez a kérdés, nem, nem taperolom ok nélkül, nem mászom rá, nem célozgatok csipkelődve, mert ez általában több negítvumot hoz mint sikert. Ilyet általában heteró pasik csinálnak, és nekik se működik.

2014. júl. 21. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában jobban figyelek a külsőmre, és a szemem jobban csillog mint általában :DDD
2014. júl. 21. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy viselkedem vele, mint bármelyik másik lánnyal. Annyi csak a különbség, hogy igyekszem csinosabb lenni, ha tudom, hogy ott lesz, és próbálok többet vele lenni, beszélgetni vele, néha megérinteni. Aztán ha kölcsönös a szimpátia, később úgyis kiderül, csak barátnak vagy többnek tekint-e. Bátrabban én nem merek kezdeményezni, mert sokszor nem tudom, hasonló beállítottságú-e az illető.
2014. júl. 21. 18:44
 5/5 anonim válasza:
Kedves vok vele..odafigyelek ra... keresem atarsasagat nap mint nap.. iesmik :-)
2014. júl. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!