Bi, esetleg leszbi csajok, ti mennyivel viselkedtek másként egy csajjal amikor a szimpátián túl, akartok is tőle vmit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 22:18
1/5 anonim válasza:
Ha nem tudom róla 100%-ig, hogy vonzódik a lányokhoz, akkor sehogy :D De általában akik megtetszenek azok leszbik, szóval ebbe még nem futottam bele.
Egyébként nem tudom megfogalmazni...."csipkelődünk", flörtölünk, kicsípem magam ha találkozunk, ilyesmi.
20/L/L
2/5 anonim válasza:
Kb. ugyanúgy. Kedves vagyok, érdeklődő. Aztán ha úgy esik, feldobom neki a kérdést, hogy esetleg érdeklődne-e. Ha nem, akkor haverok maradunk vagy tovább állok.
Ha ez a kérdés, nem, nem taperolom ok nélkül, nem mászom rá, nem célozgatok csipkelődve, mert ez általában több negítvumot hoz mint sikert. Ilyet általában heteró pasik csinálnak, és nekik se működik.
3/5 anonim válasza:
Általában jobban figyelek a külsőmre, és a szemem jobban csillog mint általában :DDD
4/5 anonim válasza:
Ugyanúgy viselkedem vele, mint bármelyik másik lánnyal. Annyi csak a különbség, hogy igyekszem csinosabb lenni, ha tudom, hogy ott lesz, és próbálok többet vele lenni, beszélgetni vele, néha megérinteni. Aztán ha kölcsönös a szimpátia, később úgyis kiderül, csak barátnak vagy többnek tekint-e. Bátrabban én nem merek kezdeményezni, mert sokszor nem tudom, hasonló beállítottságú-e az illető.
5/5 anonim válasza:
Kedves vok vele..odafigyelek ra... keresem atarsasagat nap mint nap.. iesmik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!