Ha barátként viselkedtek egy lánnyal, miért csodálkoztok, hogy ha barátzónába tesz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 15:55
3/20 anonim válasza:
Engem akkor is barát zónába tesznek mindig, ha felhozom nekik a szexet...
4/20 anonim válasza:
de ne a sexet hozd fel konyorgom.
5/20 anonim válasza:
Bókolni is szoktam nekik, de azt is sajnos mindig úgy veszik, hogy csak barátilag csinálom... Nem tudom hol rontom el...
7/20 A kérdező kommentje:
"Nem rosszból de ha az elején nem barátként próbálsz a bizalmába férkőzni akkor nem áll fent az a helyzet hogy elutasít?
ez most tudom, hogy hülyén van megfogalmazva, de akkor sem kezdhetek úgy egy beszélgetést hogy szia! nem akarsz találkozni 8 kor a téren? :D vagy te vevő lennél az ilyenre? :D"
A leszólítás és a barátkozás között elég sok különbség van. Ne kezeld barátként, ha mást akarsz tőle. Ennyi.
2014. júl. 10. 16:13
8/20 anonim válasza:
Ha nem jössz be neki, tökmindegy, hogy viselkedsz vele, akkor is barátzónába kerülsz.
Ha bejössz neki, tökmindegy hogy viselkedsz, akkor is a tiéd lesz.
9/20 anonim válasza:
A 8-as megmondta a frankót, a témát le is lehet zárni.
10/20 anonim válasza:
A 8-asnál a pont. Persze lehet érvelni ellene,de felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!