Egy rocker sráccal mennyivel másabb az ismerkedés?
Igen, béna kérdés, de nem tudom hogy viselkedjek vele. Mármint, hogy ő mit szeret, egyáltalán elvárás, hogy a lány is azokat a zenéket szeresse, mint a pasi?
Mert szeretem a rock zenét, de nem vagyok az a rocker csaj, külsőre sem.
És a srác elégé sokat méreget mostanában amikor meglát, nekem meg már egyébként is régebb óta tetszik, de én eléggé átlagos vagyok, ő meg inkább ilyen kicsit különc stílusú. Persze nem rossz értelemben különc.
A rocker pasiknál ugyanúgy esélyük lehet egy átlagos lánynak is?
Esetleg egy kicsit szolidabb, visszafogottnak?
23/N
Kedves 1#! Attól, hogy neked van egy-két rossz élményed, az hagy ne menjen már a kérdező rovására. :) Folytasd inkább a nyuggerkedésed máshol, és ne a Gyakorikérdések Szerelem, szex című topikjában, ha kérhetlek. :) Köszönöm szépen.
A kérdezőhöz visszatérve.: Szerintem nyugodtan próbáld meg. Menj oda, beszélgess vele ilyen-olyan dolgokról. Ők is ugyanolyan emberek mint a többi, csak más stílussal. :) Sok szerencsét!
sztem nem várja el senki h ugyanazokat a zenéket szeresd.
én is metált hallgatok a barátnőm meg mindenfélét de ebből még sose volt gond. igazából mindig a nyitottság a kérdés, mert vannak emberek akik hajlamosak a másik kedvenc dolgait kritizálni és attól falnak megyek.
azt még bele kell kalkulálni h a rocker csajokkal szemben elég nehéz lesz felvenni a versenyt mert elég nyitottak őszinték és bevállalósak ami sajnos az "átlagos" lányoknak nem ingerük. de ha legalább szex meg a többi dolog terén nyitott vagy valamennyire akkor már nincs gáz sztem.
Ez hülyeség. :D
én is rocker vagyok, egyetem alatt zenéltem is, és volt átlagos barátnőm.
Persze azóta már nincs hosszú hajam, meg úgy is kell öltözni, ahogy egy piacvezető cégnél elvárják. :D
Ha gondolod írj, válaszolok, ha van kérdésed.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!