Mit jelent Páwa gyerek kifejezés?
Figyelt kérdés
csak úgy tudni akarom a pontos értelmét!!
irjatok nem/kor
2014. aug. 4. 01:52
1/10 anonim válasza:
Fölszállott a páva, vármegye-házára, sok szegény legénynek szabadulására.
2/10 anonim válasza:
idióta, bolond kisgyerekek itt is van pár.
jellemzők: szeretik a kukit, és ecsetfejük van.
3/10 anonim válasza:
Nemistudom.
masodikkal egyetertek. talan meg azt tennem hozza hogy nehanyan nem merik elfogadni hogy melegek.
Vegulis en kimondottan gyulolom oket.
4/10 A kérdező kommentje:
ez furcsa szereti a "kukit" de van barátnője értelmetlen...csak mert azt hiszem egy páwa gyerek bámult meg ilyen feltűnően...:DD
2014. aug. 4. 01:59
5/10 anonim válasza:
Azt jelenti ami a hím pávából adódóik, azzal akarja felhívni magára a figyelmet ahogy kinéz, ennyi, nem meleg meg semmi más. :D
6/10 anonim válasza:
jaj akkor dzsásztin biber frizura :)
kis cukorfalat lehetsz.
7/10 anonim válasza:
Én nem vagyok páwa aztán a tengerparton nem tudok úgy végigmenni hogy ne szólítson le egy csaj vagy ne mosolyogna rám.
Ugyhogy nem kell páwának lenni ahoz hogy valakinek legyen barátnője. Csak lazának kell lenni.
8/10 anonim válasza:
Sose lennék páva mert nem szorulok rá, de tényleg nem melegek :D csak aki máshogy nem tud kitűnni az a kinézetével (idióta haj, ruházat) akar és ennyi az egész páwaság.
9/10 A kérdező kommentje:
24 éves fejjel én is biztos de most el vagyok velük...
2014. aug. 4. 02:25
10/10 anonim válasza:
Nekem van 1 páwa haverom,és nagy valószínűséggel ő nem meleg, ugyhogy léteznek rendes normális páwák is. Én nem vagyok páwa,és mégis a páwa haverom a legjobb barátom, MR bukta,Esslem-et halgat de leszarom. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!