Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is van így ezzel? Miért...

Szuperpocok kérdése:

Más is van így ezzel? Miért nem tudok felnőni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen megy a párkeresés.

A dolog hátterében nem mondanám azt, hogy önbizalmi problémák vannak. Nem vagyok csúnya, a környezetem egy intelligens, jó humorú embernek tart. Nincsen semmilyen olyan jellegű negatív élményem ami miatt alacsony lenne az önértékelésem. Ugyanakkor komoly pozitívumot se nagyon tudok felmutatni.

Én igazság szerint sohasem görcsöltem annyit a dolgon mint amennyit sokak szerint megérdemel. Értetlenül és néha sajnálkozva néztem ahogy fiú/férfitársaim mennyire képesek átmenni pitiző kutyába olyan csajokért akik egyáltalán nem érdemlik ezt meg. Ennek eredményeképp annyira fent hordtam az orromat, hogy még egy egyszerű mezei bókot is nagyon a nehezemre esik mondani egy olyan nőnek aki amúgy megérdemelné. A másik dolog, hogy egy óvodás beidegződés miatt én valahogy a mai napig akarva akaratlanul is egy üvegfalat húzok közém és a nők közé. Kisgyerekként amikor olyan dolgok foglaltak le mint a foci, videjátékok nem nagyon gondoltam azt, hogy nekem bármi dolgom is lesz a csajokkal akik babáznak meg a f*om tudja még mit csinálnak még. Elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy kéz a kézben sétálgassak eggyel, azt pedig, hogy megcsókoljak pláne nem.

Az ismerkedési lehetőségekkel is problémáim vannak. Tudom, hogy ezzel a többség nem így van, de engem annyira nem érdekelnek a hangos bulik meg az ilyen ivós-hányós belefekvős "ereszdelahajamok". Máshogy ma már szinte alig lehet érintkezni a velem egykorúakkal.

A körülöttem lévők nem is feltételezik, hogy mekkora válságban vagyok :( . Amúgy általában sokat röhögök, nem vagyok befelé forduló mufurc alak. De az én örömöm általában csak gyerekes kacagás valamilyen teljesen jelentéktelen dolgon. De amikor komoly dolgok megvitatására kerül a sor mint például a szerelem/szex hirtelen egy csapásra eltűnik a lazaságom és azonnal befelé fordulok és kényelmetlenül érzem magam. Én meg csak ülök ott, bámulok ki a fejemből és felmerül az a nagyon kellemetlen érzés amikor egyedül érzed magadat a társaságban

És igazság szerint csak e miatt szeretnék valakit. Hogy legyen mit mesélnem. Meg persze a szex miatt. De még mindig úgy érzem, hogy galaxisok választanak el a nőktől...

2014. júl. 28. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:

idővel ezek még változhatnak

amúgy hány éves vagy?

2014. júl. 28. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Éppen ezért is érzem olyan szarul magamat mert ezeknek már rég meg kellett volna változniuk: 22 vagyok...
2014. júl. 28. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs veled, ha tényleg intelligens vagy biztos észrevetted már hogy egy rakás dolog amit az emberek csinálni tök érthetetlen, meg valamilyen szinten taszító, ez nem azért van mert ők állatok, hanem mert ők nem látják amit te.

Az átlag embernek tök megéri az ereszd-el-hajam buliba menni, leinni magát a sárga földbe meg leégetnie magát mindenki előtt, csakhogy legyen esélye hogy beakassza valahova, az átlag nő meg lemegy a buliba és komoly azt fogja hinni hogy ami bókot kap a személyiségéről és a természetéről az igaz és nem csak kihasználni akarják, úgyhogy fenn fogja hordani az orrát élete végéig.

De ha valaki képes rá és gondolkodik, máshogy látja a világot, az nem akar ilyen dolgokat tenni mert ezek buta dolgok, viszont az ilyen ember a dobozon kívül van, akaratlanul is kritizálja a többieket, akik meg nem fogják megérteni soha hogy miért teszi ezt, az is lehet támadásnak veszik, etc, a lényeg hogy ha átlagon felüli az intelligenciád mint ahogy állítod, akkor biz szegregálni fognak az átlag emberek, ez a dolog "átka".

Párkeresésbe is tökön lövi magát az okos ember, mert a férfitársai el akarják gáncsolni minden áron, hiszen az okos embertől ugye nem kell félni fizikailag, az átlag nő viszont gyökérnek tart majd, vagy legalábbis nem elég sukároknak, esetleg arrogánsnak, minden esetre ha az átlag nő megszagolja hogy valaki agyban átlagon felüli akkor úgy dobbant mintha rakétából lőnék ki őket, biztos valami védelmi reakció lehet tőlük, nem tudom pontosan.

Szóval okos gyereknek maradnak az okos lányok, de rájuk meg jut 300 gazdagabb faszi tele dellával, akik az okos nőkre mennek mert a normálok ugye nem elég olaszosak haveroknak nem igen lehet büszkélkedni vele.

Tudom ajánlani hogy ülj le, koncentráld az energiáidat másra, tanulj, filozofálj, olvass, képezd magad, mindenképpen tanulj tovább és járj olyan körökbe ahonnan az átlag flegma phicsha ;)^^ kiszelektálódik és csak értelmes lányok vannak.

Vagy legyél meleg. Meleg férfiak sokkal jobb párok mint a átlag nők, csak sajnos homárságot nem lehet bekapcsolni, tiszta kár érte.

Lehet írtam pár hülyén összerakott mondatot, de most nem olvasom vissza ezt az egész hülyeséget amit írtam, de ez a véleményem a helyzetedről, talán segít valamit.

Aki meg nem ért egyet valamivel, vagy valamit sértőnek talál abba amit leírtam, annak megerőszakolja az apját egy delfin.

2014. júl. 28. 20:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod, érdekesnek találtam.

Nem áll szándékomban melegnek lenni :D

Biológiai alapon nagyon is érdekelnek a nők. De valahogy úgy érzem, hogy én meg ők, ég és föld...

2014. júl. 28. 20:53
 5/6 anonim válasza:

Szia :)

Igazság szerint, de most teljesen őszintén 2 dologban különbözünk:

-csak 14 éves vagyok

-komoly dolgoknál komolyra váltok, nem befordulok

Én is szeretek gyerekesen röhögcsélni mindenen ami körülvesz, ha társaságban vagyok. Próbálok vicces lenni, de néha túl sokat beszélek. Vagyis állandóan beszélek. Ha van körülöttem valaki, személytől függően, de szófosásom van. Legtöbbször pont emiatt nem tudok közelebb kerülni valakihez, mert zavarja a szövegelésem. Mivel sokat nevetgélek, így senki se tudja, hogy milyen érzelmek kavarognak bennem, de nem vagyok képes kimutatni, és ez zavar. Nem akarom sajnáltatni maga, és emiatt van a "vidám vagyok" dolog, de ezzel elüldözök mindenkit. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az egész suliban szinte én vagyok a szekálható csíra, mert soha nem romlik el a kedvem, és mer 14 éves létemre nem vagyok toronymagas, csak 164 cm. De a legjobban azért utálnak, mert őszinte vagyok és nem egy élős nyuszi. Ha kell, visszaszólok, és megvédem magam. Ha meg kiosztok valakit, mert mondott valami hülyeséget, de nem direkt akart hülye lenni, vagy csak beszólt, én meg vissza szólok, akkor én vagyok a hülye barom. Ez alatt azt értem, hogy (7-től gimibe járok) 7-beis kisebb voltam mint az átlag, ezért beszólt egy 10-es, hogy mit keres itt egy 10 éves kis takony? (12 voltam) Erre visszaszóltam neki a barátai előtt, hogy ide járok, és szégyelld magad, hogy én 10 évesen bekerültem, neked meg még mindig küzdeni kell, hogy ide járhass.

Az egyetlen jó barátom egy 17 éves srác, akiért eldobnám az életem (nem vagyok meleg, 100%-ban hetero vagyok), mert ő az egyetlen aki megért. Arra jöttem rá, hogy ha valakihez közel tudok kerülni, akkor azzal nagyon jól kijövök, csak sajnos kevés ilyen van. Nem vagyok az a swag yolo pávagyerek, akire a csajok manapság buknak. Az osztálytársaimmal nem jövök ki jól, és minden nap szekálnak, és soha nem vesznek komolyan. Ezek miatt állandóan óriási a káosz és a fájdalom odabent. Néha azon gondolkozom, hogy felakasztom magam az első madzaggal amit találok. Aztán reménykedek. Animét nézek, és vissza tér az életkedven, ha csak kis időre is. Az animék nagyon sokat segítenek. Javaslom, hogy te is nézz azt. Ha kell, akkor küldj egy üzit, és privátba küldök egy listát azokról, amiket muszáj látni.

Egyébként azért jelentkeztem erre az oldalra, mert itt reméltem hogy nem leszek nevetség tárgya, és tudok barátokat meg esetleg egy barátnőt szerezni :)

Barátnő terén rohadt nagyot tévedtem :D

2014. júl. 30. 14:28
 6/6 anonim válasza:
Az #5-ös vagyok. :) A végére több lett a különbség, de ettől még nagyon hasonlítunk. És nem szégyen, hogyha animéz nézel 20-on valamennyi, de akármilyen idősen is. Ha nem hiszed el, csak nézz Cosplay-es képeket. Vannak 30, de negyven évesen is olyanok, akik beöltöznek a kedvenc karakterüknek, ami már durvább mintha csak nézed, mégse röhögi ki őket senki. Vagy csak kevesen. Még világ színvonalú találkozók is vannak. Animéz nézni sosem késő :)
2014. júl. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!