Mire jó ez egy nőtől? Mi a célja ezzel?
Állítólag bejövök egy szép lánynak, a jelek arra utalnak, hogy szimpatikus vagyok neki. Viszont folyton furcsa kérdésekkel "zaklat". Például a barátnőiről kérdezget, meg róluk panaszkodik nekem, hogy milyen kétszínűek, alattomosak, sunyik.
Tegnap délelőtt együtt kávéztunk, és elmondta, hogy X barátnője egy számító, aljas, köpönyegforgató dög, és hogy befejezte vele a találkozást. Aztán megkérdezett engem, hogy mi a véleményem róla. Elmondtam neki, hogy suliból ismertem az ominózus barátnőjét és már ott sem volt jó híre és szerintem sz#rkavaró az illető. Maga elé nézett és sandán mosolygott egyet. Aztán délután meg együtt mentek sétálgatni ketten a városban.. Hm..
Ma délelőtt szintén találkoztunk és rákérdezett Y nevű barátnőjére, hogy mi a véleményem róla, mert szerinte egy ribi és nem akar már vele sem találkozni. Mindig ráakaszkodik, nem bírja magáról levakarni, kellemetlenül érzi magát vele stb. Szóval csúnyán lehordta nekem, durva, közönséges szavakkal illette őt is. Annyit mondtam neki, hogy szerintem is k#rva, mert minden buliban mindig mással látom kavarni. Ő csak mosolygott ezen egyet. Ma estefelé meg vele találkozott, és együtt kávézgattak órákon át.
Szerintetek? Jól sejtem, hogy ez most csak egy tesztelés? Le akar tesztelni, hogy mit gondolok a barátnőiről? De akkor miért pocskondiázza őket ennyire, ilyen durva hangnemben?
Én megmondanám a legközelebb egy ilyen kifakadás végén, hogy nem szívesen lennék a barátja, mert ilyen barátnő mellé már ellenségek sem kellenek... és otthagynám.
Ez a nő nem tesztel, hanem szórakozik. Ármánykodós, és bármilyen szép is... belőlük válik majd a gonosz mostoha, mert nem bírja elviselni, hogy minden szépsége ellenére, mégsem állnak vele szóba. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!