Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem kamu kérdés! Miért tetszek...

Nem kamu kérdés! Miért tetszek (majdnem) minden srácnak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok srác amint megismer, rögtön felvesz facere, beszélget velem, de látszik rajta, hogy mikor személyesen is találkozunk (először) megtetszek neki, keresi a társaságom, kedveskedik, kihasználja az alkalmakat hogy hozzám érjen, mindig néz, satöbbi.

Átlagos kinézetem van, 170 magas vagyok, majdnem 60kg, de ez nagyrészt izom, barna szemem és hosszú szőkés hajam van, pici melleim.

Mégis nagyon sok srácnak tetszek, közelednek, randira hívnak, akár az utcán is! Mindig mikor egy új társaságban kerülök, legalább 1-2 ilyen pasi akad, aki talán többet is szeretne tőlem, akik meg "nem", azok ki is szokták jelenteni, hogy miért nem vagyok pár évvel idősebb.

Köszönöm előre az ÉRTELMES válaszokat!

ui: nem egy 14 éves kis tinipitsa vagyok

2014. aug. 3. 22:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ezt egyvalamivel bizonyíthatod be, h képet küldesz vagy ide vagy privátban, mert így csak sajnálni tudlak, valószínű nemhogy szép vagy inkább egy kicsit csúnyácska, de sok srácnak, főleg akiknek nem jut más, rádmozdul, ez már a kisugárzásod miatt van, de h te olyan szép lennél, hát azt kötve.... ;)
2014. aug. 3. 22:46
 22/29 anonim válasza:
72%

"Nem vagyok nagyképű, csak társasági. Nem iszok (tényleg!), nem drogozok, bulizni sem járok. kirándulok, állatmenhelyeken és gyermekotthonokban segítek."

Az aki nem nagyképű, az nem reklámozza, hogy milyen nagylelkű, hogy állatmenhelyeken vagy gyermekotthonokban segít, és azt sem, hogy minden pasi őt akarja. Azt sem mondja el, hogy mennyire jó kislány, sőt, fel sem tesz a gyakorikérdéseken költői kérdéseket, amikre ő maga is tudja a választ és csak egy kis bíztatást akar, hogy "milyen szép vagy/lehetsz. Ha tényleg nem vagy nagyképű, vagy 14 éves hülye pitsa, akkor elfogadod az egyszerű tényt, hogy van benned valami esztétikai plusz, ami sok fiúnak tetszik.

2014. aug. 3. 22:46
 23/29 anonim válasza:
26%

Én megértelek :D Mintha engem jellemeztél volna, külsőleg és belsőleg is. velem is mindig ez a szitu van, ha új társaságba kerülök, új embereket ismerek meg.

Saját tapasztalat, hogy ha jól megérteted magad a srácokkal, első találkozásra is akad közös témátok, ráadásul jó a kisugárzásod (nem feltétlenül kell gyönyörű topmodellnek lenni, elég ha szépen mosolyogsz és nem a nyávogós Barbie-t játszod), akkor első látásra megkedvelnek. Az a baj, hogy sok srác ilyenkor csak egy alkalomra képzel el, nem hosszútávra..

A visszautasítás, a lekoptatás vagy a fiúk közti rivalizálás viszont elég sok feszkóval járhat, úgyhogy szerintem megvannak ennek az "adottságnak" az előnyei és a hátrányai is. Nem kell rögtön irigykedni meg gonoszkodni, kedves piszkálódó hozzászólók ;)

18/L

2014. aug. 3. 22:53
 24/29 A kérdező kommentje:

#22-es

én nem dicsekedtem semmivel. azzal sem, hogy itt-ott segítek és önkénteskedek, arról szó sem volt h MINDEN pasi engem akar. az, hogy egészséges önbizalmam van, és tudok magamról dolgokat, az nem egyenlő azzal h reklámoznék bármit... mellesleg, nem vagyok jó kislány, BÁRMIKOR megtehettem volna h leiszom magam, bedrogozok és társai. De nem tettem, mert nekem több eszem van, és volt még 14-16 éves koromban is.

köszönöm kedves #23-as :)

2014. aug. 3. 22:55
 25/29 anonim válasza:

Szia,lehet azért van, mert jó a kisugárzásod és a külsőd pl alapból a szőkék jönnek be,a formás test még dob rajta.:)

Van hasonló lány ismerősöm és amikor vele beszélgetek olyan ,mintha életet lehelne belém,teljesen feldobja a napomat. :) Egyébként nekem is az ilyen lányok jönnek be.:)

2014. aug. 4. 00:52
 26/29 anonim ***** válasza:
Biztos jó a feneked, vaaaaaagy híre ment, hogy jól sz*psz. :)
2014. aug. 5. 18:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Sok olyan lány van mint Te, én is eléggé sikeres vagyok a fiúk körében, de most elköteleztem magam és elkezdtem komolyabban járni egy sráccal. Nekem pl. az zavart, hogy fiú barátaim voltak csak, ővelük tudtam megbeszélni mindent, és a lányok nagyon féltékenyek voltak rám és a hátam mögött a lányok mindig rosszat mondtak rólam. Tehát ha valaki szép, kedves, jó a kisugárzása, okos, az se mindig jó. Lehet hogy egy átlagos lánynak jobb.
2014. aug. 5. 18:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor még sajnáljunk is titeket? De sz*r lehet nektek! Minek teszel fel ilyen kérdést? Hogy azt mondjuk milyen szép vagy? Képet persze nem raksz fel!
2014. aug. 5. 18:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Szép az arcod,jó az alakod. Vagyis jól nézel ki! Ennyire egyszerű!
2014. aug. 5. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!