Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem kamu kérdés! Miért tetszek...

Nem kamu kérdés! Miért tetszek (majdnem) minden srácnak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok srác amint megismer, rögtön felvesz facere, beszélget velem, de látszik rajta, hogy mikor személyesen is találkozunk (először) megtetszek neki, keresi a társaságom, kedveskedik, kihasználja az alkalmakat hogy hozzám érjen, mindig néz, satöbbi.

Átlagos kinézetem van, 170 magas vagyok, majdnem 60kg, de ez nagyrészt izom, barna szemem és hosszú szőkés hajam van, pici melleim.

Mégis nagyon sok srácnak tetszek, közelednek, randira hívnak, akár az utcán is! Mindig mikor egy új társaságban kerülök, legalább 1-2 ilyen pasi akad, aki talán többet is szeretne tőlem, akik meg "nem", azok ki is szokták jelenteni, hogy miért nem vagyok pár évvel idősebb.

Köszönöm előre az ÉRTELMES válaszokat!

ui: nem egy 14 éves kis tinipitsa vagyok

2014. aug. 3. 22:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon szívesen
2014. aug. 3. 22:24
 2/29 anonim ***** válasza:
81%
Ja, hanem 16?
2014. aug. 3. 22:25
 3/29 anonim ***** válasza:
81%
szőkés haj :D
2014. aug. 3. 22:26
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

1-es vagyok.

Egyébként mi ezt kép nélkül honnan a lópaci hengeres szervéből tudjuk? Biztos "jó nő" vagy oszt azé'

5/29 anonim ***** válasza:
66%
Jelentem én a kivételek között vagyok!!! :D
 6/29 anonim ***** válasza:
kép van rólad? :D
2014. aug. 3. 22:27
 7/29 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok, és igen, szőkés, mert a nap kiszívta az eredetileg nagyon világos barna hajam.

nem szeretnék képet felrakni :)

2014. aug. 3. 22:28
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

Valószínűleg van benned vmi, jó a kisugárzásod stb. Nekem is van olyan barátnőm, akire ragadnak a pasik.

Örülj neki:)

2014. aug. 3. 22:28
 9/29 anonim ***** válasza:
Küldj képet pls, erre kíváncsi vagyok :)
2014. aug. 3. 22:29
 10/29 anonim ***** válasza:
66%
Most dicsekszel vagy panaszkodsz? :D Biztos nagyon szép vagy, azért. Meg ezek szerint többnek nézel ki, ami nem feltétlenül baj. Engem is néztek 18nak 13-14 évesen, de a legjobb, hogy még ma is, pedig már bőven több vagyok :D
2014. aug. 3. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!