Befizettem egy Raiffeisen számlára egyik nap délelőtt. Nyitás után 1 órával majdnem. Help?
Aki kérte "A" és akinek kellett "B".
B állítja A-nak (ismi), hogy nem érkezett meg, én mondtam A-nak hogy belett fizetve és mondta is hogy biztos hazudik.
Szerintetek mit tegyek? B-t nem ismerem, A 2 napja eltünt facebookrol.
Ha bemegyek a bankba, hogyan kérhetem vissza a lóvét? tehetek panaszt kamu joggal hogy téves számlára fizettem be véletlenül? pl rossz számlaszámot és nevet írtam ki otthonrol? stb.
Te ne tegyél semmit, ha megvan a befizetési bizonylat. Rendezzék le ők.
Jól értem, hogy A számlájára fizettél be, akinek tovább kell küldenie a a pénzt B számlájára?
a lényeg az, hogy
"A" kért tőlem kölcsön... lényegtelen mire, csak mondta hogy jó helyre megy a lóvé, neki már nincs bankszámlája, kint van külföldön.
"B" számlájára lett fizetve, ő több mint valószínű itt él Mo.-n és Bp.-n
arról meg fogalmam sincs, hogy mi lett volna ezzel a dolga a "B" személynek mert "A"-nak tudod külföldön van, Angliában, el kellett mennie a géptől...hétfő óta nem láttam.
a pénz most befizetés szerint azé akinek a számlájára ment... amit én szeretnék visszaszerezni, mert nem látom túl jónak a dolgokat...
igen a befizetés nálam van, és kisem fogom adni akezemből. csak a bizonylatsorszámot írtam le ennek az "A" személynek ha valami nem kóser akkor tessék nyomozzatok, hogy állitolag miért nem érkezett meg a pénz
nah ez már gerinctelenség....
"B" akinek be lett fizetve a számlájára pénz még mindig azt állítja "A" felé, az ismerősőm felé, hogy nincs ott a pénz, nah szerintem megyek abba a Raiffeisen-be és megkérdem hogy most ottvan e vagy nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!